Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van köztetek, akinek a barátnője arca bizonyos szögből nem tetszik? Én így vagyok vele, és ugyan sok szögből meg igen, ez mégis okoz némi nehézséget.
Ez jó!:D
Így kell lerázni valakit, akinek nem tudod megválaszolni a kérdését. Tulajdonképp ezzel akárkit elzavarhatsz, mert erősen kétlem, hogy rajtad kívül akárki is ilyen hülyeségeken problémázzon.
Amúgy elég hülyén hangzik, hogy pozitívnak látod, hogy valami nem tetszik neked.:D
Teljesen rendben van, ha nem minden porcikája indít be minden szögből
Engem anno lelohasztott, mikor egyszer láttam guggolni az exem meztelenül.(férfi)
Utána folyamatosan bevillant a kép bizonyos időközönként és teljesen lelohasztotta a szexuális vágyam. Olyan szokatlan furcsa és taszító volt. Pedig amúgy imádtam.
Azóta eltelt pár év, egy ideig szórakoztam azzal, hogy a saját testem fotózom furcsa szögekből furcsa pózokban. Nagyon torz hatást értem el, viszont így sikerült meglátnom ebben is a szépet, már groteszknek érzem.
Ülj be egy kád vízbe és figyeld a tested. Ha a saját furcsa szögeidet elfogadod, másét is könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!