Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, van köztetek, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van köztetek, akinek a barátnője arca bizonyos szögből nem tetszik? Én így vagyok vele, és ugyan sok szögből meg igen, ez mégis okoz némi nehézséget.

Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok hogy senki sem lehet tökéletes, és igyekezni kell így elfogadni a másikat, és ezen is vagyok. De mégiscsak egy fura helyzet ez, mert valljuk be (sajnos) az esztétikum megkerülhetetlen.
2017. szept. 17. 01:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A kérdés azoknak szól akik hasonló helyzetben vannak, hogy ők ezt hogy élik meg. Nem magyarázkodni szeretnék azoknak akik nem értik, vagy nem élték meg ezt a helyzetet.
2017. szept. 17. 02:27
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

Ez jó!:D

Így kell lerázni valakit, akinek nem tudod megválaszolni a kérdését. Tulajdonképp ezzel akárkit elzavarhatsz, mert erősen kétlem, hogy rajtad kívül akárki is ilyen hülyeségeken problémázzon.

Amúgy elég hülyén hangzik, hogy pozitívnak látod, hogy valami nem tetszik neked.:D

2017. szept. 17. 02:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha hülyeség akkor mit foglalkozol vele? Te is csak trollkodsz, ennyi.
2017. szept. 17. 02:44
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Hidd el, az összes többi válaszoló ugyanúgy hülyeségnek tartja! Nem tudom, miért csak velem foglalkozol...
2017. szept. 17. 02:47
 15/19 A kérdező kommentje:
Oké. Nekem nem az. De ha mást nem, ezt legalább ma megtanultam.
2017. szept. 17. 02:53
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Nincs ebben semmi hülyeség. Van olyan, hogy mondjuk valaki szemből szép, de oldalról elrontja a lefelé gőrbülő orra.
2017. szept. 17. 04:28
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
Fogj egy vésot és igazits rajta :D
2017. szept. 17. 05:43
 18/19 anonim ***** válasza:
53%

Teljesen rendben van, ha nem minden porcikája indít be minden szögből

Engem anno lelohasztott, mikor egyszer láttam guggolni az exem meztelenül.(férfi)

Utána folyamatosan bevillant a kép bizonyos időközönként és teljesen lelohasztotta a szexuális vágyam. Olyan szokatlan furcsa és taszító volt. Pedig amúgy imádtam.

Azóta eltelt pár év, egy ideig szórakoztam azzal, hogy a saját testem fotózom furcsa szögekből furcsa pózokban. Nagyon torz hatást értem el, viszont így sikerült meglátnom ebben is a szépet, már groteszknek érzem.

Ülj be egy kád vízbe és figyeld a tested. Ha a saját furcsa szögeidet elfogadod, másét is könnyebb lesz.

2017. szept. 17. 05:53
 19/19 anonim ***** válasza:
51%
Már bocsi, de akkor nem tetszik és nem is szereted őt igazán. Ha találsz rajta valami kivetni valót. Egy nőt úgy kell szeretni ahogy van és kész pont ennyi
2017. szept. 26. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!