Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az mennyire igaz, hogy a tekintetetekből ki lehet olvasni, ha ránéztek "arra a bizonyos" lányra, hogy tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Mert régóta azt tapasztalom, h a kiszemelt sráccal néha ugyanakkor véletlenül egymásra pillantunk, (de volt, h azt vettem észre, régóta engem néz) mire én zavarba jövök és elfordulok gyorsan, ugyanis olyan átható a tekintete, h olyankor azt érzem szavak nélkül is azt üzeni tetszem neki, és képtelen vagyok máshova nézni, h ne piruljak el. Bízhatok a női megérzésben, vagy sem?2014. jan. 19. 23:46
1/10 A kérdező kommentje:
* és kénytelen vagyok...
2014. jan. 19. 23:48
2/10 anonim válasza:
Szerintem igaz,de nem látom magam kívülről.18 f
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg igen.
A férfiakat alaphelyzetben nem rejtőzködésre nevelik, mint a nőket.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is bízhatsz a megérzésedben. :)
5/10 anonim válasza:
És hozzáteszem: NE fordulj el! ;) Nem baj ha elpirulsz vagy elmosolygod magad! :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
És majd igyekszem nem elfordulni..:))
2014. jan. 20. 13:26
8/10 anonim válasza:
Szerinted látja bárki a saját tekintetét?
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! #8-asnak üzenném, h tudom, h senki sem látja a saját tekintetét, de már hallottam olyanról, h a srác haverjai vették észre, hogy úgy néz a lányra, és ezért tettem tettem fel így a kérdést.
2014. jan. 22. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!