Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi a jobb ilyen szempontból?
Figyelt kérdés
Ha a pasi sok túlórával(12 óra heti két-három alkalommal) jól keres, vagy kevesebb munkával 30-40 ezerrel kevesebbet. A srác a párotok lenne.2017. szept. 16. 15:31
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, manapság az a 30-40 ezer olyan nagy pénznek számít? Mondjuk a 130 ezer forintos fizetésnél valóban..
2/7 anonim válasza:
Hát én 30-40.000 Forintért nem adnám fel az együtt töltött időt. Annyit nem ér az a pénzmennyiség.
Ráadásul sokszor még akkor is fáradt az ember, miután heti 5x8 órát dolgozik.
21/L
3/7 anonim válasza:
Az se jó,ha valaki annyit túlórázik,hogy ideje nincs párkapcsolatra.Inkább keressen kevesebbet,de szeresse,amit csinál és legyen ideje rám.Ezt most nem arra értem,hogy pl. félbehagyott programozó szakkal csak a maszek tanításból akarjon megélni,mert az elég bizonytalan.
4/7 anonim válasza:
Amire neki igénye van. Amúgy sem kell sülve-főve együtt lenni szerintem. Heti 2-3 túlóra szerintem semmi. De itt az a legfontosabb, hogy ő mit szeretne. Ha szereti a munkáját és fontos neki, hogy jól keressen akkor csinálja azt. Nem hsizem, hogy egy kapcsolatot akkora mértékben befolyásolna 2-3 nap külön töltött idő. Legalább is nálunk soha nem volt probléma. Azt is túléltük, mikor 2 hetente járt csak haza, meg kibírtuk mikor csak hétvégente tudtunk az én melóm miatt találkozni. Egy jó kapcsolat szerintem kevesebb együtt töltött idővel is ugyan olyan jó. Plusz az én párom mindig jobban "belerokkant" abba, ha nem keresett elég pénzt, mint ha túlóráznia kellett. Pénzügyi szempontból nekem mindegy lenne, mert van saját keresetem. Nekem az a lényeg, hogy ő tudja építeni a karrierjét. Nem éreném jól magam, ha lemondana egy jó munkát meg lehetőséget azért, hogy 2 nappal többet velem lehessen.
5/7 anonim válasza:
Nekem számít az együtt töltött idő, viszont a pénz nem érdekel. (Legyen tető a fejünk felett, kaja, egy kis szórakozás meg ha kell egészségre költeni, akkor lehessen. Többre nem vágyom.) De persze ez javarészt attól függ, hogy ő mit szeretne jobban.
6/7 anonim válasza:
A parom az elso kategoria, de a legjobb az lenne, ha kevesebb munkaval keresne tobbet.
7/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen fizetésnél. Ha a 30-40 ezerrel kevesebb az ilyen minimálbér kategória, annál jobb a túlórás verzió, mert meg kell élni vmiből. Ha már vmivel több (mondjuk 120 vs. 160, vagy afölött), akkor inkább a több együtt tölthető időt választanám, de ha ebből a kevesebbet kereső spektrumban van, leginkább arra ösztökélném, ha meglenne rá a tehetsége/végzettsége, hogy keressen jobb munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!