Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha betoppanna egy olyan szemely az eletetekbe, aki minden szempontbol tokeletes lenne szamotokra, elhagynatok a jelenlegi parotokat?
Akkor azt ird, amit gondolsz, mert tok mast jelent a ketto. Ha beleszeretek valakibe, az meg boven nem azt jelenti, hogy megtalaltam a szamomra tokeletes embert.
De igy atfogalmazva nyilvan ez esetben igen, hiszen ha a parom mellett kepes vagyok valakibe beleszeretni, az egyertelmuen azt jelentene, hogy a parommal mar csak megszokasbol voltunk egyutt.
#17 igen,ez teljesen jogos!
# 18,na igen...pontosan ez az..elegge elgondolkodtato,hogy ha az ember ennyire beleszeret egy masik emberbe,akkor az aktualis parkapcsolatbol minden bizonnyal hianyzik valami... ami talan nem is volt soha...
#19 aterzem ezt a "megalkuvos" dolgot...sajnos.
Kizárt.
Frusztrálva érezném a "tökéletes" mellett, mert én korntsem vagyok az.
A kedvesem sem, de így szeretjük egymást, a hibáinkkal együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!