Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha betoppanna egy olyan szemely az eletetekbe, aki minden szempontbol tokeletes lenne szamotokra, elhagynatok a jelenlegi parotokat?
Onnan tudom, hogy a párom a tökéletes számomra (ami messze nem azt jelenti, hogy tökéletes), hogy kiálltuk az idő próbáját. Olyan szinten ismerjük egymást, mint senki más.
Ergo senki se toppan be úgy senki életébe, hogy tökéletes. Mármint ha túljutott azon a szinten, hogy kizárólag a külsőségek alapján szelektál.
Én nagyon elgondolkoznék rajta, miért vagyok a mostani párommal, megéri-e folytatni és küzdeni, mindig lesz olyan, aki megfog, de ha beleszeretsz valakibe ennyire, akkor ott már baj van. Erre itt senki nem tud neked választ adni, csak Te saját magad. De, ha a másik mellett döntesz, akkor csináld korrektül, és akkor állj elé, ha a mostani pároddal vége. Igen, ez a gáz az egészben, hogy utána vagy lesz valami vagy nem ( ez a másikon is múlik), bár ha engem kérdezel, jobb, mint beleragadni egy olyan kapcsolatba amiből úgy érzed kilépnél, de félted a segged.
Fiú vagy vagy lány?
Ha megtalalod a tokeleteset szamodra, nem fogsz tovabb keresgelni, meg tudsz allapodni mellette, ha annyira tökéletesnek erzed, mintha neked talaltak volna ki, epithetsz rá nyilván tervezhetsz vele.
Ellentetben ha a tökéletest arra erted h beleszerettel, elvafazsolt.. Ha ilyen szerelemes tipus vagy akkor gondolkozz el a dolgon, magadban, ne mi mondjuk meg h mit tegyél. Melyik lannyal lennél most a légyszívesebben, kibez bujnal oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!