Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha betoppanna egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha betoppanna egy olyan szemely az eletetekbe, aki minden szempontbol tokeletes lenne szamotokra, elhagynatok a jelenlegi parotokat?

Figyelt kérdés
2017. szept. 15. 16:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Onnan tudom, hogy a párom a tökéletes számomra (ami messze nem azt jelenti, hogy tökéletes), hogy kiálltuk az idő próbáját. Olyan szinten ismerjük egymást, mint senki más.

Ergo senki se toppan be úgy senki életébe, hogy tökéletes. Mármint ha túljutott azon a szinten, hogy kizárólag a külsőségek alapján szelektál.

2017. szept. 15. 17:44
 12/23 anonim ***** válasza:
elgondolkodnék rajta. De még ott van az a lehetőség is, hogy hagyom mindegyiket a francba :D
2017. szept. 15. 17:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Nincs kit otthagynom, szóval összejönnék vele. :D
2017. szept. 15. 18:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet így megállapítani elvégre emberekről van szó, tulajdonsagokrol erzelmekrol.. Ha valaki a megszokas és a ragaszkodás hive.. Maradjon a helyen! Még úgy is ha latja hogy a masikkal jobban osszepasszolnanak. Szenvedjen csak. :) De nem véletlenül lobogtatta meg az élet előtte ezt a lehetőséget is.
2017. szept. 15. 18:29
 15/23 anonim ***** válasza:
Meg történt veled? Neked mi számít tökéletesnek? Miben méred? Felfogas, eszjaras, munka, kinézet? :o
2017. szept. 15. 18:32
 16/23 A kérdező kommentje:
Hmm,ugy latom mindenki konkretan ertette a "tokeletes"-t... en igazabol ugy ertettem hogy HA beleszeretnetek valakibe,akkor ott hagynatok-e az aktualis parotokat?
2017. szept. 15. 19:28
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a személy számomra minden szempontból tökéletes lenne , az azt jelentené, hogy a jelenlegivel csak azért vagyok együtt mert nincs jobb......
2017. szept. 15. 19:44
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon elgondolkoznék rajta, miért vagyok a mostani párommal, megéri-e folytatni és küzdeni, mindig lesz olyan, aki megfog, de ha beleszeretsz valakibe ennyire, akkor ott már baj van. Erre itt senki nem tud neked választ adni, csak Te saját magad. De, ha a másik mellett döntesz, akkor csináld korrektül, és akkor állj elé, ha a mostani pároddal vége. Igen, ez a gáz az egészben, hogy utána vagy lesz valami vagy nem ( ez a másikon is múlik), bár ha engem kérdezel, jobb, mint beleragadni egy olyan kapcsolatba amiből úgy érzed kilépnél, de félted a segged.

Fiú vagy vagy lány?

2017. szept. 15. 20:14
 19/23 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én az előzőt hagytam el a mostaniért emiatt. Nem vagyok hülye, ha látom hogy valakivel jobban érzem magam, jobban bánik velem, stb, akkor onnantól kezdve az előző már csak megalkuvás lenne. Én meg olyat nem szoktam csinálni.
2017. szept. 15. 20:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha megtalalod a tokeleteset szamodra, nem fogsz tovabb keresgelni, meg tudsz allapodni mellette, ha annyira tökéletesnek erzed, mintha neked talaltak volna ki, epithetsz rá nyilván tervezhetsz vele.

Ellentetben ha a tökéletest arra erted h beleszerettel, elvafazsolt.. Ha ilyen szerelemes tipus vagy akkor gondolkozz el a dolgon, magadban, ne mi mondjuk meg h mit tegyél. Melyik lannyal lennél most a légyszívesebben, kibez bujnal oda?

2017. szept. 15. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!