Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszerettem belőle?

Figyelt kérdés

Van egy srác barátom. Kb egy éve beleszerettem. Ő nem akart tőlem semmit,így csendben szenvedtem.

Állandóan a közelében alartam lenni, sokat hívtam telefonon. Tudta a szitut,de ő nem volt belém szerelmes.

Aztán kb egy hete azt vettem észte magamon,hogy azinte nem is gondolok rá. Régen minden nap többször megnéztem,mikor elérhető,most pedig egy hete nem is jutott eszembe ez a tevékenység sem.

Pl barátként jövő héten találkozunk és elmegyünk koncertre,már megbeszéltük egy hete.

De azon kívül eszembe sem jut már "úgy".

Furasrt 2 hete még meg akartam halni,amiért ő enm szerelmes belém.

Egy barátnőm mondta,hpgy szerinte belefáradtam a dologba és lemondtam róla tudat alatt. Most lett elegem a mz egészből.

Ez tényleg ez lehet?

19L

2017. szept. 14. 16:23
 1/3 A kérdező kommentje:
És ha most már meggondolná magát(mert régen utalt rá,hogy egyszer még ki tudja mi lesz velünk együtt),akkor sem fogok már beleszeretni újra?
2017. szept. 14. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen. Bár nem értem miért rágódsz ezen :)
2017. szept. 14. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Az érzelmek változóak, betelt a pohár nálad, és el tudod engedni. Ez így jó.
2017. szept. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!