Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem kiszerettem belőle és ez nagyon bánt. Mit tegyek?
Az elmúlt néhány hónapban úgy érzem, hogy már nem szeretem a barátomat, legalábbis úgy nem mint régebben. Talán az lehet az oka, hogy kevés ideje van rám mert rengeteget dolgozik de ezen úgyse tud változtatni.
Párszor megfordult már a fejemben, hogy bármennyire is rossz talán el kéne hagynom de azt tudom, hogy ezzel teljesen összetörném. Ő nagyon szeret és nagyon kötődik hozzám, ezt a viselkedéséből tudom és abból ahogyan hozzám viszonyul.
Sajnos nem volt még egy normális, tartós kapcsolata sem (nem az ő hibája, ezt tudom én is) és a családi élete is elég bonyolult. Szerintem kissé szeretethiányos is és nagyon hiányzik neki a békesség és családi élet, ezt keresheti bennem és talán egy töredéket talál is. Azonosak a terveink a jövőre ezért velem tervez mindent csak nem tudja, hogy én mit érzek. Az egyik felem azt súgja, hogy maradjak, a másik meg azt hogy menjek és nem tudom mi lenne a megoldás. Már 2 hete nem találkoztunk és abszolút nem is érzem azt, hogy annyira hiányozna, hogy mindjárt belehalok, pedig régebben olyasmi volt. Ez baj. Most úgy elvagyok nélküle még úgy is ha nem beszélünk telefonon se egy napig.
Félek mert nem szeretném elhagyni, de a színlelésnek meg sosincs jó vége. Mit tegyek szerintetek? Nagyon el vagyok keseredve :(
19/L és 28/F
(2 éves kapcsolat)
Először beszélgessetek erről. :)
Aztán dönts :) Légy őszinte!
Nálunk is hasonló volt a helyzet.
Én szakítottam.
De jól gondold meg, én részben megbántam, mert talán meg tudtuk volna oldani közösen.
(Viszont talán úgy se lett volna jobb, akkor meg már tettem egy lépést valamerre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!