Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az ország, miért ilyen antifeminista, ha a társkeresésről van szó?
Nagyobb baj az amikor tudod, hogy senkinek sem fogsz bejönni...
#20: ok-okozat. Én nem mondtam, hogy ez normális. Sőt. De minden kapcsolatnak ugyanaz a mechanizmusa, akár tetszik akár nem. Nem véletlenül születnek szakmai/pongyola könyvek a témában mert leírható szinte minden kapcsolat menete (sőt, ebből kifolyólag jósolható is, hogy kik maradnak együtt és kik nem -> van ebben is bőven olvasnivaló).
Én abban hiszek, hogy két ember kapcsolata olyan mint két hullám: hol az egyik van fent, hol a másik, hol mindkettő! A szülés környékénél számolnia kell mindkét félnek, hogy nehéz időszakról van szó. A nőnek odaadóbbnak kell lennie, ahogy a férfinak meg türelmesebbnek. Ennyi...
Figyelj a mi párkapcsolatunkban én vagyok a nő. Én viszem a háztartást, én gondoskodok az itthoni dolgokról. És igen ( ezért is fogok kapni tőletek), de én végzek minden házimunkát. Nem várja el tőlem a párom és nem is így neveltek. Én egyszerűen szeretem csinálni. Isten mentsen hogy a párom mossom főzzön stb. Nem ert hozzá. Egyedül megcsinálta. A férfias dolgokat, mint a szerelés stb ő.
Bocsánat ha eltértem a tárgytól. De nekem imponáló volt a kezdeményezése.
Ha egy olyan nő lennék aki szeret irányítani, kontroll alatt tartani mindent akkor igen, én kezdeményeznèk, kezdeményeztem volna a pasiknál. De mivel nem vagyok olyan, nem szeretek, szerettem volna udvarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!