Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az ország, miért ilyen antifeminista, ha a társkeresésről van szó?
Egyetértek veled, de szerintem nem volt jó ötlet belevenni a feminizmust, mert most majd nézheted a 90 fröcsögő választ.
Amúgy ez csak a klasszikus nemi szerepekre való egyoldalú és önző támaszkodás. Szerintem is hülyeség, nemtől függetlenül legyen annyira értelmes és érett az ember, hogy ne passzívan várjon meg taktikázzon, hanem fejezze ki, hogy mit érez és mit akar.
"A férfi poligám, a nő monogám"
Ha-ha-ha-hahhahaha!
Ezen jót mulattam.
Erősen kevered a fogalmakat. De sebaj.
A kérdésre válaszolva: soha sem olyan hangsúlyos a nőiesség/férfiasság, mint amikor két ember ismerkedik és kialakul a vonzalom.
#5: ennek van alapja, persze, de az, hogy ezek a dolgok vannak "belekódolva" az ősemberagyunkba, nem jelenti azt, hogy ez így a lehető legjobb, vagy akár csak simán jó. Mint emberek, képesek vagyunk megérteni az ösztöneinket és felülemelkedni rajtuk. Szóval lehet, hogy az evolúció ezt diktálja, de mivel nem állatok vagyunk, van lehetőségünk eltérni ettől.
#4: te és én képesek vagyunk különbséget tenni feminizmus és feminácizmus között, de az átlag fórumozó nem :D. Úgyhogy jobb az ilyesmit kerülőúton megfogalmazni.
Te mirol beszelsz? A vilagon nagyjabol mindenhol igy mukodik, nem csak Magyarorszagon. Skandinav orszagokban azt mondjak maskeppen megy, el is mentem megnezni, mert kivancsi voltam, de ott se ugy mokodik, hogy a nok kineznek egy pasit aztan odamennek, gyere velem a susnyasba.
Ha a vilag forditva mukodne, akkor az itteniek meg kevesebb eselye lenne a csajoknal.
Amugy ez nem evolucio, hanem kereslet-kinalat torvenye, aki irant nem erdeklodnek annak kell tobb munkat belefektetni a tarskeresesbe, ennyi.
Egyszer volt egy beszelgetesem, egyik noi baratommal, top kategoria, (szep arc, hatalmas mellek, jo humorerzek,) mondta, hogy egyedul van, s felvetodott ez a tema, ki kezdemenyezzen. Erre mondta minek neki kezdemenyezni, mindig van 4-5 srac aki folyamatosan "nyalja a ...-et" neki a kisujjat se kell mozditani, max bolintani arra aki egy kicsit is szimpatikus. De persze eroskodtem, mert erdekelt a tema PUA szempontbol, mondtam probaljuk ki, csak poenbol mi a reakcio, ha o megy oda sracokhoz. Beszelgettunk tovabb, par ora alatt 3 srac volt akihez odament, de azok a sracok ilyen Ryan Gosling szuper ferfiak voltak kulsore. Mindharommal lebeszeltek a randit problema nelkul. Kerdeztem milyen volt, erre azt mondta, hogy jobban izgul sulis kiseloadaskor mint mikor oda kellett menni randit lebeszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!