Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Nagymarosi Ifjúsági Találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nagymarosi Ifjúsági Találkozón lehet szép és kedves lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Hasonló értékrendű, szép lányokkal szeretnék megismerkedni, gondoltam, ez egy jó fórum lehet. Vagy nem?

Általában hány évesek vesznek rajta részt?

2017. szept. 11. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
LOL :-D
2017. szept. 11. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ott leszek, akkor lesz ilyen lány, haha :D
2017. szept. 11. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem! Felejtsd el! A NIT-re csak ronda és gonosz nőket engednek be.
2017. szept. 11. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha az is szép, aki "széppé" maszkírozza magát, akkor mindenki szép. És saját magát mindegyik kedvesnek fogja tartani. Tehát csak szép és kedves lányok vannak ott.
2017. szept. 11. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Szoktak szép lányok lenni és kevésbé jó képű pasik is.
2017. szept. 11. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
az oldaluk borítóján van két jó csaj is, úgyhogy szerintem lehetséges ott ismizni, és talán pont ez a hely, ahol a lányok is pont ezt keresik :D bár nem vágom, ez valami vallásos cuccnak tűnik, és nekem voltak ismerőseim, akik ilyen ifjúsági cuccba jártak, és ott ismerkedtek meg. az ilyen rendszeres heti kis csoportos összeülés-beszélgetős feladatozós - gyerekmegőrző típusú dolog :D
2017. szept. 12. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!