Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
attól hogy áll!
attól hogy szép a makk formája!
attól hogy egyszerűen felizgat a látványa!
attól ahogy orgazmuskor kijön belőle a sperma!
és lehetne még sorolni!
2/14 anonim válasza:
Szerintem ettól, hogy szimmetrikus minden irányból. Nincs fura formája, pl nem vékonyodik el a végén, vagy nincs benne kanyar.
3/14 anonim válasza:
#Nekem van benne egy kis ív és foltos mint a milka,akkor nem jó.
4/14 anonim válasza:
Nem igazán szép. Már bocs.
Valahogy én nem tudom ezt igy önmagában értékelni. Egy farok önmagában nem szép és kész.
5/14 anonim válasza:
"Mitől szép egy pénisz?"
A punc1létől. Mi mástól?
6/14 anonim válasza:
#4 Szerintem sem szép,de jobban örülök neki mintha rövidebb lenne szép egyenes és rózsaszín.
7/14 anonim válasza:
#5 a puncilétől és az olyan puncitól ahova annyira berakhatom hátulról,hogy teljesen beférjen tövig.
8/14 anonim válasza:
Enyémre szokták mondani, hogy szép, nem tudom illemből e vagy tényleg. Leakartam írni milyen, de hogy lehet leírni egy faszt? Mindegy.
9/14 anonim válasza:
#8 Hogy mondják szép húú vagy húúú,szép ?:D
10/14 anonim válasza:
Szép, ha áll,ha szép a makk formája. Szép,ha vastag és hosszú (nem kell 25cm-nek lennie, de ne is 10 legyen)
Ha szépek a herék, nem óriásiak.
Kb ennyi.
De ez, amit leírtam ez egy tökéletes pénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!