Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pénisz mitől szép vagy ronda lányok?
Én még nem láttam csúnyát...szeretem ha nagyon eres. Formára kb mindegy.
Ha nagyon görbe, főleg oldalra...az rontja azért az összképet. De hirtelen ennyi is jut eszembe
Én se láttam még csúnyát.De nem is voltam az összes pasival még..:D
Nekem meg pont egy erőteljesen görbe tetszene a legjobban,de még nem volt "olyanom".
Mitől ronda. Hm.
Nekem nem jön be a körülmetélt, mert úgy néz ki mintha a napon hagyták volna és kiszáradt, megfonnyadt volna. Plusz ha hentes csinálta akkor a hegek nagyon csúnyák tudnak lenni.
Egyenes, görbe, eres vagy sem, nem is kell hatalmasnak lennie mind szép tud lenni. Formára ami nem jön be ha a makk aránytalanul kicsi, meg ha "csőrös" a luk az se jön be, de az a legkisebb probléma.
Nekem nem tetszik például, ha valamelyik oldalra görbül, vagy ha lefelé. Ha felfelé, az igen, meg persze az egyenes is. A körülmetéléssel alapból nincs bajom, de ha csúnyán van megcsinálva, heges például, vagy egy ponttól a színe látványosan eltér a pénisz többi részétől, az megint nem tetszik. Nem szép az se általában, ha a makk túlzottan vékony vagy vastag a pénisz többi részéhez képest. Ritkábban előfordul hasonló még a rúdnál is, hogy a vastagsága nem egyenletes.
A fentieken kívül különösen taszító még persze, ha ápolatlan, de ez ellen mindenki tud tenni szerencsére. A méretkérdést nem sorolnám a szépséghez, az alapvetően független szerintem. Bár ettől még lehetséges annyira kicsi méret például, ami bár szép, de lényegében élvezhetetlen.
Hat egyszer lattam egy gomba alakut :-D
Kicsi vekony de a mak szeles lapos volt
Na az ronda volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!