Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ha nagyon kívánjátok a szexet, képesek vagytok egy idegen de szép és nagy farkat is lesz. Ni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 07:10
1/10 Ramone válasza:
Miért hiszed azt hogy a nők többsége ugyanolyan agyatlan szexuálisan frusztrált mint te?
2/10 anonim válasza:
Ha a nő kivánja a szexet, akkor nem adni, hanem kapni kivánja az élvezetet...
4/10 anonim válasza:
Nem
1 nem veszek be a számba mindenféle idegen szart
2 utálom a nagy fszt
3 Ha szexre vágyok akkor nem idegent fogok random szopkodni ,hanem azt akarom hogy Én legyek kielégítve
4 Ha a kölcsönös örömszerzést kívánnám akkor igen szopnék,de nem nagy fszt és nem 2 órás ismeretség után
5/10 anonim válasza:
Egy no nem kivan meg egy farkat
Egy no max egy ferfit kivan meg es a farka masodlagos dolog
6/10 anonim válasza:
voltam már kiéhezve és volt egyéjszakás kalandom is, tehát igen volt rá már példa ilyenre
7/10 anonim válasza:
Ez jo volt :) ha ki van éhezve szexre akkor "nagy fszt lesz.ni :) Ás kiderül h senki sem szereti a nagy f.zt, csak az utolsó :D
8/10 anonim válasza:
Nekem volt már egyéjszakás mert nagy volt
9/10 anonim válasza:
Igazán szép nagy brét csak 25 felett cumiznak randomba.
10/10 anonim válasza:
Tudod mekkora 25centi felett? 1000ből talán 2-5 megközelíti.F ként írom,puncit szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!