Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, túl fiatal hozzám, de szeretem?
Egy csajszival kb egy éve elkezdtünk dumálgatni. Semmi komoly,amolyan "lelki támasz" voltam neki szerintem.
43 éves vagyok,ő pedig 20.
Igen,most jöhetnek a te mocskos pedofil állat válaszok...
Semmi komolyat nem láttam a dologba,éppen ezért. Nem vagyok az az alkat,aki "kislányokra" vadászik.
Azonban egyre többet dumálgattunk,míg végül szóba jött a találkozás.
Nos,meg is történt. Nagyon aranyos volt,helyes,értelmes csajszi,akkor kezdte az egyetemet, de ahogy gondoltam,nagyon fiatal. 20 éves,de 16-nak néz ki például.
Találkozás találkozást követett azután, szerettem a társaságában lenni, sok a közös téma,érdeklődés.
Egy közös koncertezés utám,hazafele,elmondta,hogy belémszeretett.
Hát, bevallom,számítottam rá,hogy ez van a dolog mögött.
Végül persze nem mentem bele,valahogy megpróbáltam barátság felé terelni a dolgot,úgy,hogy ne sérüljön.
Úgy néz ki,elfogadta.
Most is sokat beszélünk telefonon,legalább 2 hetente találkozunk.
Hosszú folyamat volt,mire elfogadta,hogy csak barátok lehetünk,még sincsen barátja.
Látom rajta,hogy úgy néz rám,mintha én lennék Isten. Hogy mindig próbál bevágódni,kitözik,ha találkozunk.
Úgy gondolom,hogy a jövőben talán lehetséges lenne,hogy kialakuljon valami részemről is,de most még nem,nagyon fiatal.
Nem tudom mitévő legyek. Nem akarom örökre elengedni, de kihasználni sem,hiszen ha valami lenne köztünk,azt csak komolyan szeretném,nem érdekelnek már ezek a "kavarások",kinőttem belőle.
Szívesen fogadnék bármi tanácsot ezzel kapcsolatban,mi lenne a helyes.
43 F
Szerintem pedig pont idealis. Koltozzetek ossze es eljetek egyutt boldogan.
Kulonben igy szemetseg leraznod. Edd meg,amit foztel.
Amugy meg szerintem meno dolog a fiatal no. Gondolom nem lepusztult 43 eves vagy.
N
Miért legyek vele,ha egyszer nem vagyok szerelmes?
Nem arra megyek,hogy "menő" a fiatal nő.
Valóban nem vagyok lepusztult,de nem értem,ennek mi köze ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!