Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom csak a kinézetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csak a kinézetem miatt szeret? Ez a "teszt" működhet? (Lent)

Figyelt kérdés

Néhány hónapja vagyunk együtt, en alapból nem tartom magam ãtlagon felüli kinézetűnek, de sminkkel es szép ruhákkal elmegyek.

Modellként dolgozom, ezt is csak azert írom le, mert a barátom gyakran mondja, hogy te modell vagy es igy szep vagy ugy szep vagy. A lényeg, hogy sohasem azzal indokolja a szerelmet, hogy mennyire kedves vagy vicces lennék, vagy szépek a szemeim vagy a mosolyom vagy akármi, hanem azt, hogy en modell vagyok es szep vagyok,

Az utóbbi időben egyre többször ugy erzem, hogy o azert van velem mert menozhet a haverjainak, de nekem erre nincs szükségem.

Többször megmondta, hogy milyen ruhát vegyek fel ha találkozunk, hogy legyen a hajam es a többi. Es szerintem ez furcsa.

Nemsokara találkozunk (távkapcsolat) , es elhatároztam, hogy smink nélkül, hatra fogott hajjal, sportos, semmit sem mutató, lehető legegyszerűbb ruhakkal fogok megjelenni.

Kiváncsi lennék a reakciójára, szerintetek ez jo ötlet?

2017. szept. 5. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, jó ötlet, bár a leírtakból enélkül is nagyon az jön le, hogy csak a külsőd miatt "szeret".
2017. szept. 5. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Probald meg, tapasztalatbol azt mondom hogy bejon.

En nekem is volt ilyen parom, es hasonlokeppen teszteltem ot le, mire azvolt a reakcio, hogy ma inkabb itthon maradunk.. Igy nem megyunk sehova..

Gondolhatod hogy beis fejeztuk..:)

A mostani parom szerencsere pont az ellentete.

De a lenyeg hogyha valaki szeret, mindenhogy szeret. Melegitobe, sminknelkul vagy magasarkuba csinosan, lenyegtelen. Ez is, es az is te vagy!

2017. szept. 5. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszi a választ,ezek szerint nekem is megérné gyakrabban repülőterekre járnom ^^
2017. szept. 5. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!