Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy NE lássanak nőnek a pasik, és ne próbálkozzanak be?
Nem hordok kifejezetten nőies ruhákat (azért a női részlegen vásárolok, de általában farmergatya + póló + sportcipő van rajtam) Nincs bomba alakom, dagadt se vagyok, semmi feltűnő..
Nem sminkelek. Az arcom teljesen átlagos, jellegtelen.
A hajam egyszerű állig érő természetes barna.
Nem érdekelnek a "tipikus női témák", inkább videojátékok, autók, sportok, stb.
Nem vagyok olyan értelemben kedves, ahogy sok lány - nem ölelgetek senkit, nem írogatok szívecskéket facebookon, nem puszilgatok mindenkit.
Nem flörtölgetek soha.
Általában bezárkózok és zenét hallgatok vagy olvasok.
Még így is betalálnak pasik! Mit kéne még tennem, hogy ne érdekeljem a férfiakat?
Általában azt szokták írni pasik, hogy a nem nőies kinézetű, zárkózott, passzív lányok nem érdeklik őket, akkor engem miért találnak meg?
Meg azzal mit lehet kezdeni, hogy előbb-utóbb a haverjaim is bepróbálkoznak nálam? (Még az után is, hogy teljesen világosan elmondom, hogy nem akarok többet)
Hogy legyek "láthatatlan" mint nő??
Az összes lány haverom puszilgat-ölelget bárkit, akivel 2 szónál többet váltott :D
Köszi a választ, lehetséges amit írtál, hogy nem vagyok elég magabiztos és ezért...
Amúgy lehet, hogy csak engem találnak be nyomorultak, de többször is volt már, hogy para lett a helyzet, a srác közölte hogy a munkahelyemnél fog várni engem, egy másik felhívott részegen éjjel 11-kor, hogy itt van a házam előtt, menjek le és beszélgessünk....
A jóstehetséged veled született, vagy tanultad valahol?
29-es vagyok
Én sem ölelgetek meg puszilgatok senkit, ellenkező neműeknél különösen, mert tudom, hogy előbb-utóbb félreértenék páran.. :)
Mondom, én biztos vagyok benne, hogy így is "túl kedvesen" kezeled a helyzetet, de legalábbis nem határozottan, ha valaki parát okoz és mégis konkrétan megvár..
Aki "nyomorék", annál én sem veszem humorosra, hanem úgy állítom le, hogy még csak kedve se legyen tovább próbálkozni, pláne nem beszélgetek vele és a számom meg 1000% hogy nem adom meg ilyennek..
Aki meg tudja a számod és éjjel felhív, annak meg meg kellet adnod a számodat, szóval annyira nem idegen.
Nekem is csinált ilyet egyszer egy haverom, nem értettem( meg senki sem :D), de nem zavart, hanem én pl nevettem rajta, meg aranyosnak találtam.
Mondjuk nekem pl ha nem tahók meg fogatlan digó ezek jól is esnek, aranyos tud lenni szerintem.
Én sem tartom magam hű de szépnek, és talán épp ezért, mikor random ideszól mellőlem egy srác, hogy "Ne haragudj, de nagyon szép vagy", ráadásul úgy, hogy ki sem vagyok öltözve meg semmi(!), akkor mosolygok egyet, és igen, jól esik, és megköszönöm. Ennyi, mivel barátom van. :)
Szerintem ez aranyos. Ha pl odajönne letapizni, nyilván elküldeném az ...ba, mert nem tartja tiszteletben a határokat.
Lényeg, hogy nekem úgy jött le, hogy mivel érdekel, hogy mit gondolnak, ha azt vagy ezt mondasz, hogy bár azt mondod nem vagy kedves, szerintem meg de, az vagy, de valamit legalábbis nem jól csinálsz.
Nem azt mondom, hogy bunkónak kell lenni- bár a te szavaiddal élve "nyomorékoknál" igen, ha nem ért, legyél nyíltan bunkó-, egyéb esetben ha zavar, meg határozottabb.
Nekem pl soha nem kellett magyarázkodnom eddig senkinek onnantól, hogy nyíltan megmondtam, hogy bocs, de barátom van. (Az olyannal aki nem ért azzal meg egyszerűen nem kell haverkodni.)
És? A párom is öregedni fog.. :D
"Aki meg tudja a számod és éjjel felhív, annak meg meg kellet adnod a számodat, szóval annyira nem idegen. "
Egy szakra jártunk egyetemen, a számomat közös ismerőstől kérte el...
A másik is ismerősömtől tudta meg hogy hol dolgozok..
Kb az lenne a megoldás, ha soha többé nem állnék szóba senkivel se :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!