Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy NE lássanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy NE lássanak nőnek a pasik, és ne próbálkozzanak be?

Figyelt kérdés

Nem hordok kifejezetten nőies ruhákat (azért a női részlegen vásárolok, de általában farmergatya + póló + sportcipő van rajtam) Nincs bomba alakom, dagadt se vagyok, semmi feltűnő..

Nem sminkelek. Az arcom teljesen átlagos, jellegtelen.

A hajam egyszerű állig érő természetes barna.

Nem érdekelnek a "tipikus női témák", inkább videojátékok, autók, sportok, stb.

Nem vagyok olyan értelemben kedves, ahogy sok lány - nem ölelgetek senkit, nem írogatok szívecskéket facebookon, nem puszilgatok mindenkit.

Nem flörtölgetek soha.

Általában bezárkózok és zenét hallgatok vagy olvasok.

Még így is betalálnak pasik! Mit kéne még tennem, hogy ne érdekeljem a férfiakat?

Általában azt szokták írni pasik, hogy a nem nőies kinézetű, zárkózott, passzív lányok nem érdeklik őket, akkor engem miért találnak meg?

Meg azzal mit lehet kezdeni, hogy előbb-utóbb a haverjaim is bepróbálkoznak nálam? (Még az után is, hogy teljesen világosan elmondom, hogy nem akarok többet)

Hogy legyek "láthatatlan" mint nő??

2017. szept. 2. 10:26
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Most azért vagyok "hülye", mert a párom elég nekem, és nem akarok mással összejönni?

Nincs pénzem autóra a kis pénzemből, amit megkeresek suli mellett...

Férfiakkal meg már rég nem haverkodok emiatt.

Imádom a bő, hosszú cuccokat. A farmer a vádlimon kicsit feszül, de húzok egy bő pulcsit (ami hosszú és még a fenekemet is takarja), vagy nyáron egy bő, lenge fölsőt. Nem járok feszülősben, tudom, hogy lehet úgy is kihívó egy ruha, ha nyaktól bokáig/csuklóig takar.

2017. szept. 2. 10:51
 12/37 A kérdező kommentje:
Ja, bulizgatni meg nem járok, néha egy barátnőmmel elmegyünk kávézni és ennyi.
2017. szept. 2. 10:51
 13/37 anonim ***** válasza:
31%
Amit az első felében írtál, az nekem kimondottan vonzó. Ezek szerint, más pasiknak is. Te, inkább nő vagy, mint a kivakolt és kidobott cicikkel pózolók.
2017. szept. 2. 10:55
 14/37 anonim ***** válasza:

Jön az ősz, és egyre inkább előkerül a kabát, meg a vastagabb ruhák. Arra az időre kevesebb lesz az érdeklődő.

Ma már ez lett a természetes, hogy hiába van barátod, amellett is megnéznek.

2017. szept. 2. 10:58
 15/37 A kérdező kommentje:

Igen, emiatt várom már a kabátos időt.

Mondjuk volt, hogy egyik munkatársam valakije talált be, mikor bejött a munkahelyemre valamiért.... melegítőben, reklámanyagként osztogatott xl-es pólóban, lestrapált sportcipőben és nővérmaszkban dolgozok :D és még így is...

2017. szept. 2. 11:01
 16/37 anonim ***** válasza:
82%

Hű, szerencsére nálam megszűntek a próbálkozások, amióta barátom van. Szerencsére tiszteletben tartják.

Mondjuk ezen az is sokat segít, hogy ha látom, hogy egy pasi túl kedves akar lenni, akkor igyekszem 2-3 mondaton belül szóba hozni a páromat. :) Onnantól meg leesik neki, hogy bizony nem szabad a pálya.

Amúgy meg amit gyakorin írnak, többségében nem igaz. Nem kell ahhoz magassarkúban és nőies kosztümben járnod, hogy vonzó legyél a pasik számára a való életben.

21/L

2017. szept. 2. 11:02
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
Tehát leírod a tökéletes nőt, és elvárod, hogy ne kezdeményezzenek? :D
2017. szept. 2. 11:10
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. De tényleg.

Saját példa: napi szintű munkahelyi bepróbálkozások (ügyfélszolgálat, szal nagy számok törvénye, lehetetlen megúszni). Mivel sokszor be kell állni raktárba is pakolni, leveszem a jegygyűrűmet, nehogy baja essen. Namármost amikor elejét veszem egy udvarlásnak azzal, hogy bocsi, férjnél vagyok, konkrétan követelik a magyarázatot, hogy hol a gyűrűm, biztos kamuzok, stb... hiába tudom, hogy rohadtul nem tartozom magyarázattal egy vadidegennek, ez rajtam kívül senkit nem érdekel.

Nah a lényeg, hogy az utóbbi időben stratégiát váltottam: átmentem "bunkóba". Nem nagyon, a nőkkel kifejezetten kedves maradtam, de a férfiaknál mostmár odafigyelek, hogy még véletlenül se mosolyogjak rájuk, csak és kizárólag az alap udvariasságot nyújtsam, semmi többet. És ha hiszed ha nem, bejött! Az eddigi napi kb. 6-8 próbálkozó lecsökkent napi 1-2-re.

Szóval akármilyen hülyén hangzik, én azt tudom tanácsolni, hogy ha férfival beszélsz, figyelj oda, hogy ne legyén kedves. Nekem bejött.

2017. szept. 2. 11:51
 19/37 anonim ***** válasza:
Engem peldaul a leirtak alapjan egyaltalan nem erdekelnel :))
2017. szept. 2. 12:30
 20/37 anonim ***** válasza:
52%

Akkor meg ne rinyálj, tűrj. Ha valaki zaklat jelentsd fel, de amúgy így jártál, mindenkinek van valami szar az életében. Örülj, hogy csak ennyi a bajod.

2017. szept. 2. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!