Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy NE lássanak nőnek a pasik, és ne próbálkozzanak be?
Nem hordok kifejezetten nőies ruhákat (azért a női részlegen vásárolok, de általában farmergatya + póló + sportcipő van rajtam) Nincs bomba alakom, dagadt se vagyok, semmi feltűnő..
Nem sminkelek. Az arcom teljesen átlagos, jellegtelen.
A hajam egyszerű állig érő természetes barna.
Nem érdekelnek a "tipikus női témák", inkább videojátékok, autók, sportok, stb.
Nem vagyok olyan értelemben kedves, ahogy sok lány - nem ölelgetek senkit, nem írogatok szívecskéket facebookon, nem puszilgatok mindenkit.
Nem flörtölgetek soha.
Általában bezárkózok és zenét hallgatok vagy olvasok.
Még így is betalálnak pasik! Mit kéne még tennem, hogy ne érdekeljem a férfiakat?
Általában azt szokták írni pasik, hogy a nem nőies kinézetű, zárkózott, passzív lányok nem érdeklik őket, akkor engem miért találnak meg?
Meg azzal mit lehet kezdeni, hogy előbb-utóbb a haverjaim is bepróbálkoznak nálam? (Még az után is, hogy teljesen világosan elmondom, hogy nem akarok többet)
Hogy legyek "láthatatlan" mint nő??
Vihar a biliben 😂 Szerintem te csak beképzeled magadnak, hogy mindenki téged akar, hogy végig sem tudsz menni úgy az utcán, hogy ne mindenki téged szólítson le.
Egy ismerősöm volt ilyen, mindenkibe beleképzelte hogy hú, hogy nézett rám ez meg az, stb 😊
A szemeim szépek, az orrom picit nagy, és kapafogaim vannak. Nem hiszem, hogy ez tökéletes arcnak számít. :D
Gondolom afféle "cool girl" vagy, akiről süt, hogy teljesen jól megvan a bőrében. Volt egy egyetemi évfolyamtársam, aki sose sminkelt, mindig lófarokba kötötte a haját, farmert és bő pulóvert hordott mindig és olyan önbizalom áradt belőle, hogy azt a miniszoknyás-magassarkús lányok is megirigyelhették volna. Minden srác odavolt érte.
Ennek ellenére nem gondolom, hogy tényleg minden srác bepróbálkozna nálad, szerintem már lehet kicsit paranoiás vagy. Vedd lazábban a dolgokat és tekints humorral ezekre a szituációkra. A közérzeteden sokat fog segíteni.
Nem próbálkozik be minden pasi. Pár hetente egy-egy, de nekem már ez is sok és ők se érdekelnek, és már előre égnek áll a hajam ilyenkor, hogy konfliktus lesz belőle (ha megmondom hogy van barátom akkor hazudok, ha megmondom hogy nem jön be akkor bunkó vagyok, ha egyből lerázom akkor szemét vagyok hogy esélyt se adok, ha beszélgetek vele és utána rázom le akkor hitegettem, stb)
Az önbizalom nem hiszem, hogy rám igaz, pár éve még pszichológushoz jártam emiatt, annyira 0 volt az önbizalmam, mostanra sikerült annyira feltornázni, hogy nem magamat látom a legförtelmesebb élőlénynek a bolygón, de azért még mindig nincs magabiztos kisugárzásom szerintem :D
Próbálj szivárvány színű kiegészítőket, vagy ruhákat hordani, akkor talán azt hiszik majd, hogy leszbi vagy.
(Amúgy a legtöbb lány nem ölelget és puszilgat boldog-boldogtalant, max a filmekben...)
Lol, hogy ezt így akarod kezelni.
Nekem az a "szerencsém", hogy én a legtöbbször bambulok az utcán stb. Így én csak ritkán veszem észre, és mások mondják, ha valaki nagyon néz is pl. ÉN csak az ilyen munkásokat meg füttyögősöket utálom, ezektől 2 mp alatt felmegy bennem a pumpa.
Ami viszont érdekes, hogy állításod szerint nem vagy az a kedves típus. Amit nem értek, mert ezt írod:
"ha megmondom hogy van barátom akkor hazudok, ha megmondom hogy nem jön be akkor bunkó vagyok, ha egyből lerázom akkor szemét vagyok hogy esélyt se adok, ha beszélgetek vele és utána rázom le akkor hitegettem, stb) "
Én meg kedvesnek tartom magam ( még a villamoson is inkább mellém ülnek le, hiába van szabad hely fél km-es körzetben :D), de nálam ilyen nincs. :)
Megmondom határozottan, hogy van barátom, és ennyi.
Igyekszem humorosan kezelni, ha nincs kedvem tovább erről beszélgetni, akkor egyértelműen közlöm, de ha jó kedvem van és normális, nem zavar a dolog.
Múltkor a villamoson is leültem és megkopogtatták a vállam, hogy "milyen szép vagy". Így nézek, hogy ez mi, mondom, köszönöm, majd visszafordultam, bedugtam a fülest és hallgattam a zenét.
Régen egy plázában dolgoztam egy pultnál.
NA ott minden hülye megtalált, de tényleg.
Igazából, a 12 órából hogy ne unjam végig, még beszélgettem is néhányukkal- attól függetlenül, hogy lepattintottam mert mondtam hogy van barátom-. Valamelyik még kávét is hozott. :D
Nem voltak bunkók vagy parasztok, valamelyikkel össze is haverkodtam.
Ritka volt az, aki tényleg paraszt, de annak defektje van eleve.
Szóval nem értem, te miért fogod fel ilyen kaotikusan.
Én pl humorosra vettem.
HA neked nincs kedved beszélgetni, meg ilyen köröket futni, már az elején le lehet állítani a dolgot.
ÉS nem hiszem, hogy nem lennél kedves, mert nálam pl ha valamelyik idegesített volna, és azt mondja arra, hogy van barátom hogy hazudok, akkor megmondom, hogy bocs, de engem ez nem érdekel. (és nem a kedves, mosolygós hangomon)
Biztos vagyok benne, hogy nem vagy túl magabiztos, és érzik, hogy ők a dominsásabbak, ezért mernek utána is próbálkozni tovább.
"ha egyből lerázom akkor szemét vagyok "
És ez is kit érdekel? :) Még jó, hogy vadidegen emberekről beszélünk, akikhez semmi közöd.
26N
29-es vagyok
Szóval a mondandóm lényege, hogy nekem eszembe nem jutott soha elrondítani magam, vagy direkt zsákokban járni pl.
Inkább meg kell tanulni (jól) kezelni ezeket a szituációkat.
16-18 évesen nekem sem ment.
Most már tök lazán kezelem az egészet. ( Akár idegen, akár haver próbálkozik be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!