Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma 2 srác rám mosolygott. Én meg hirtelen azt éreztem, h. pirulok, majd a fejemre húztam a kapucnit, hogy ne lássanak. XD Ciki?
Sétálgattam (egy kis falu utcáján) az 5 éves unokatesómmal, és egyszercsak elbicózott mellettem két velem egyidős srác. Először csak az egyik nézett (én is néztem őt/őket). Aztán pár perc múlva bicóztak visszafelé, és mindketten hátrafordultak, és másodpercekig néztek meg mosolyogtak rám.:D Visszamosolyogtam, de a végére már annyira zavarba jöttem, hogy a kapucnimmal (ami a fejemen volt) eltakartam az arcomat, hogy ne látszódjon.xD Ez gáz? Levették belőle, hogy csak zavarba jöttem, vagy most azt hiszik, hogy nem érdekelnek, és azért húztam az arcomba a kapucnit? Azért érdekel, mert lehethogy még összefutunk (sőt.. valószínű:)).
16/L
Énis szoktam a haverommal cangázni, közben a csajokról dumálni, és mindíg megnézzük a velünk egyidős csajokat :P, aztán meg kibeszéljük, ez így normális, jah és rájuk is szoktunk mosolyogni, és ha nem ismered őket akk mér lenne ciki, többet úgyse látod őket :) Egyébként sztem nem ciki :)
15/F
jah, h lehet h még összefuttok, bocs ezt nem láttam, akk leközelebb csak simán mosolyogj rájuk, díjazni fogják :)
15/F
Nem ciki, szerintem nagyon aranyos :) nekem tuti bejönne
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!