Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoztam két napot egy ilyen utcabálon, és a szuperszexi kollégám minden csajnak csapata a szélére csak nekem nem. 😖 Ezzel mit kezdjek? Nem vagyok olyan dögös.
Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 16:20
1/10 A kérdező kommentje:
*csapta a szelet :D
2017. aug. 28. 16:20
2/10 anonim válasza:
Csapj kettőt az asztalra! Ha nagyon mérges vagy, akkor hármat!
3/10 anonim válasza:
Hát anyukám, ez szívás.. de nyugi lehet azok csajok jobban szívnak mint te.
4/10 anonim válasza:
Talán inkább titokban szerelmes beléd és ezért nem mert közeledni.
6/10 anonim válasza:
Lehet nem te vagy a falu legszebb csaja, de biztos nem vagy csúnya.
Majd lesz olyanpasas aki meg a fél karját odaadná azért, hogy csaphassa neked:)
7/10 anonim válasza:
Együtt tudok érezni veled. Aki nem k---rva az nem fog kelleni senkinek.
8/10 A legrosszabb válasza:
Na ugye! Minden csaj azonnal szétrakná a lábait a szuperszexi szupermacsónak, tök mindegy, milyen a személyisége.
9/10 anonim válasza:
Szánalmasnak tartom, hogy ezen nyivákolsz. Az utolsó válaszolónak igaza van, evvel a többi nőt égeted.
Nem is érdekelne olyan férfi közeledése, aki ninden lyukra nyomul. Siralmas.
De te is basszus, mit vársz válasznak? Neki nem tetszel. Tudod, nem tetszhetsz mindenkinek.
10/10 anonim válasza:
Sajnos nem a brét szívtad meg, hanem a szituációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!