Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes ilyen férfivel foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyen férfivel foglalkoznom?

Figyelt kérdés

Ismerem régebb óta, de csak futólag néha váltottunk pár szót, mivel végig kapcsolatom volt, eszem ágában sem lett volna vele kezdeni, annak ellenére, hogy tetszett.

Egy egyetemre járunk, általában keveset is találkoztunk max 1-1 vizsga alkalmával, akkor beszélgettünk, kedves volt, elvoltunk. Néha láttam hogy a folyóson figyelget, mosolyog rám, megörült néha ha meglátott.

Próbáltam felé közeledni, mint haver, vagy mint "bajtárs" ugye a suli miatt, mondtam adok könyveket, de sosem élt a lehetőséggel, nem keresett emiatt. Fbn posztjaimat nem lájkolja míg más lányoknak igen (jó, ez lehet ovis szint) Elég közvedlen ember sztem inkább lány barátai vannak, mint ffiak.

Aztán lett egy kapcsolatom, ahol ismerte a pasit, nem hoztuk nyilvánosságra, mert ismerkedési fázisban voltunk, és a párom mondta, hogy ez a pasi megkérdzete tőle vagy háromszor hogy van-e köztünk vmi. Ezen kicsit meglepődtem, mert nem gondoltam vna h ennyire érdekli, nem is értettük a párommal. De továbbra sem keresett, semmi se volt.

Aztán szakítottunk a barátommal, megkerestem ezt a ffit egyéb ügyben, kedves volt, elkezdtünk beszélgetni, tökjó volt, csak épp bejött a kollégája, így kimentem, mondta majd folytatjuk. Ráírtam viccesen hogy hát ez a sorsunk h max 10-15 percet tudunk beszélgetni, mert vki mindig megzavar minket. És hogyha ténylegesen ráér valamikor szóljon, erre csak egy mosolygós szmájlit írt vissza... Elég balfsz típus, sztem kevés önbizalma van, tény h közvetlen ember de látszik rajta h vmi nem okés, sztem bele sem gondol h nekem tetszhet... nemtudom, foglalkozzak vele, vagy hagyjam? Engem igazából a történetben az a rész bizonytalanított el h ay exemtől nagyon kérdezgette járunk-e...

én 32, ő 40

2017. aug. 27. 14:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

írod itt mindenhol hogy nincs önbizalma meg mulya és érzékeny stb.

te amúgy erre gerjedsz?

nekem az ilyen határozatlan emberektől elmegy a kedvem, nem hogy még erőlködjek náluk.

ha valaki egy ilyen emberre ennyire megrögzötten vágyik, annak tuti valami lelki defektessége van..

2017. aug. 27. 15:24
 12/18 A kérdező kommentje:
nem úgy határozatlan...szóval sztem mint férfi, nem hisz magában! viszont megtalálja a környezetével jól a kapcsolatot, elbeszélget mindenkivel, viszont elégedetlen magával. amúgy absz nem néztem rá évek alatt sehogy, tetszett oké, de úgy semmi. mióta az exem kérdezgette rólam, azóta voltam úgy h kicsit bogarat ültetett a dolog a fülembe, mert én sem hittem vna h tetszhetek neki, hisz alig találkoztunk, alig tudtunk beszélgetni, mert valaki mindig megszakított minket. egyszer beszéltünk vmi két órát, aztis az egyetemen.
2017. aug. 27. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján egyértelmű, hogy tetszel neki, de nem mer kezdeményezni. Ha ő is tetszik neked, lehet, hogy neked kell megtenni az első lépést, mert úgy tűnik, ő nem meri.
2017. aug. 27. 16:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Nemm mer nálad kezdeményezni, szerintem annyira jó nőnek tart. Fuss össze vele és fogd meg a farkát, mert szerintem másból nem fog érteni:)
2017. aug. 27. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon vonzódhatsz hozzá, ha balf..nak tartod, meg "látszik rajta h vmi nem okés" (az istenit, írd már ki azokat a kib...tt szavakat, nem gimiben vagy!).

De akkor meg mit tipródsz a dolgon?

2017. aug. 27. 19:11
 16/18 A kérdező kommentje:

sehol nem írtam hogy balfas.znak tartom. amúgy lehet pont ezért is érdekel, hogy nem ront rám h "szia cica van gazdád?!" és hasonló tapló szövegekkel, hanem figyelget, és érdeklődik utánam...

értelmes válaszokat köszönöm! :)

2017. aug. 27. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:

"sehol nem írtam hogy balfas.znak tartom"

"Elég balfsz típus"

2017. aug. 27. 20:40
 18/18 A kérdező kommentje:
:D:D tényleg... akkor "elég balfsz tipus" = nem hisz magában, nem hiszi el hogy kelhet egy nőnek stbstb. de ettől még közvetlen, könnyen teremt kapcsolatokat, könnyen barátkozik. Nálam ezt jelenti, ha ténylegesen balfsz lenne beszélgetni se tudnánk, meg látnám rajta, hogy zavarban van, és úgy viselkedne mint aki még nem látott nőt. Ilyenről meg szó sincs. Az a baj, hogy eleve keveset tudunk találkozni, akkor is egymásba botlunk, ha meg beszélgetni kezdtünk, tuti megzavar valaki.
2017. aug. 27. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!