Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek lennétek együtt lenni egy ilyen családdal rendelkező férfivel?
A kérdés elméleti, egy történetet olvastam/hallottam. Tudom, az illetővel kell együtt lenni, nem a családdal, de azért gondolom senkinek sem mindegy, mi van az adott személy mögött.
Az édesapját életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték, elképesztő bűnlajstrom miatt (emberrablás/ölés, sikkasztás, pénzmosás, többrendbeli csalás, stb.)
Az édesanyja előzetesben van, gyilkosság gyanújával.
Egyedül a húgával jó a viszonya, ő férjhez ment, gyereke is van.
Egyébként gazdag, befolyásos család (voltak), nyilván az apja sem saját kezűleg ölt, vagy rabolt embert, mindenre megvoltak az emberei.
Egy ilyen háttérrel rendelkező valakinek esélye sem lenne, vagy el tudnátok tekinteni ezektől a dolgoktól?
Az alvilági körökben biztos, hogy lenne esélye.
A hétköznapi világban kizárt!
Én is kihagynám.
Igaz, hogy vele kellene élnem és nem a családdal, de minálunk szokásos dolog a családi összejövetel, közös poiknikezés, kirándulás, stb. Szóval nem kellene ilyen bonyodalmas család.
Mindig is dühített mások előítélete...Sosem értettem.
Ha megtetszene ez a férfi, egyáltalán nem érdekelne a családiháttere.
Mivel hetero vagyok, ezért nem lennék együtt ilyen férfival. Ha nőről lenne szó és érezném, hogy ő nem ezt akarja és normális, akkor igen.
Ismerek 2 hasonló srácot. Hasonló család, bár felfüggesztettel meg házi őrizettel. Rengeteg csajnak bejönnek, már csak a hírük miatt is.
Mondjuk amikor egy óvatlan pillanatban az apósod egyik ellensége a párodat vagy a közös gyereketeket elrabolja/veszélyezteti/bántalmazza, akkor fog érdekelni a családi háttere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!