Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen férfivel foglalkoznom?
Ismerem régebb óta, de csak futólag néha váltottunk pár szót, mivel végig kapcsolatom volt, eszem ágában sem lett volna vele kezdeni, annak ellenére, hogy tetszett.
Egy egyetemre járunk, általában keveset is találkoztunk max 1-1 vizsga alkalmával, akkor beszélgettünk, kedves volt, elvoltunk. Néha láttam hogy a folyóson figyelget, mosolyog rám, megörült néha ha meglátott.
Próbáltam felé közeledni, mint haver, vagy mint "bajtárs" ugye a suli miatt, mondtam adok könyveket, de sosem élt a lehetőséggel, nem keresett emiatt. Fbn posztjaimat nem lájkolja míg más lányoknak igen (jó, ez lehet ovis szint) Elég közvedlen ember sztem inkább lány barátai vannak, mint ffiak.
Aztán lett egy kapcsolatom, ahol ismerte a pasit, nem hoztuk nyilvánosságra, mert ismerkedési fázisban voltunk, és a párom mondta, hogy ez a pasi megkérdzete tőle vagy háromszor hogy van-e köztünk vmi. Ezen kicsit meglepődtem, mert nem gondoltam vna h ennyire érdekli, nem is értettük a párommal. De továbbra sem keresett, semmi se volt.
Aztán szakítottunk a barátommal, megkerestem ezt a ffit egyéb ügyben, kedves volt, elkezdtünk beszélgetni, tökjó volt, csak épp bejött a kollégája, így kimentem, mondta majd folytatjuk. Ráírtam viccesen hogy hát ez a sorsunk h max 10-15 percet tudunk beszélgetni, mert vki mindig megzavar minket. És hogyha ténylegesen ráér valamikor szóljon, erre csak egy mosolygós szmájlit írt vissza... Elég balfsz típus, sztem kevés önbizalma van, tény h közvetlen ember de látszik rajta h vmi nem okés, sztem bele sem gondol h nekem tetszhet... nemtudom, foglalkozzak vele, vagy hagyjam? Engem igazából a történetben az a rész bizonytalanított el h ay exemtől nagyon kérdezgette járunk-e...
én 32, ő 40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!