Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdenek el az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdenek el az itteni férfiak rögtön feminácizni, ha egy nő kiáll magáért?

Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 11:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

Nincsenek már kiváltságok - de akkor a feminácik miért harsognak folyamatosan a nem létező kiváltságokról :D

Amúgy ez is egy újabb megosztó dolog, ami a hatalom érdekében áll. Amíg a sok hangya egymással vitázik lazán vihet mindent az a pár büdösbogár.

2017. aug. 24. 12:27
 12/22 anonim ***** válasza:
18%

#4 vagyok. Miért gondolod, hogy mindig a te véleményed, te kérdésed a téma?

Én erre gondoltam: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

Itt ahhoz kért segítséget a nő, aki már eldöntötte, hogy felveszi a férje nevét, hogy mégis melyik formát válassza. Erre valaki odapofátlankodott, hogy neki miért nem jó a saját neve, meg olyan középkori szokás felvenni a másikét. Pedig semmi köze sincs hozzá, és a kérdés nem erről szólt.

Másrészt meg ez a szokás, így ezért a nők szokták inkább felvenni a nevet, de a mai világban már az is előfordul, hogy a férfi felveszi a nőnek a nevét. Egyszer még itt is volt róla egy kérdés, külföldi volt a pasi, és úgy akarta felvenni a feleségét, hogy Ódri Beáta férje. (Ha valaki keresné, annak szólok, hogy átpakolták már a családi kapcsolatok témakörbe.)

Én mondjuk őszintén szólva furcsállnám, ha én barátom is úgy döntene, hogy felveszi a nevemet. Főleg úgy, hogy nem a legkülönlegesebb, és igazából azon kívül semmi sem köt apámhoz, hogy megcsinált, mert világ életében csak magával törődött. Másrészt, bármennyire is mondják, hogy a férfi ne legyen családfő, mert a mai világban olyan már nincs, igen is legyen. Nem tudom, ki akarna egy anyámasszony katonájával együtt lenni. (Jó, nyilván ez nem névtől függ, csak megemlítettem, hogy szerintem alap, hogy egy férfi igen is összefogja a családját, és nem neki kell könyörögni, ha 'naa, légyszi, együnk már egy asztalnál.')

21/L

2017. aug. 24. 12:33
 13/22 A kérdező kommentje:
10.: a kérdés arról szólt, hogy "ha egy nő kiáll magáért", nem pedig arról, hogy ha egy nő egy férfit ok nélkül szidalmaz :)
2017. aug. 24. 12:33
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert ez az internet. Üdvözöllek, remélem, nagyon jól fogod itt érezni magad!

(én amúgy nem szoktam feminácizni)

2017. aug. 24. 12:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Nagyáltalánosságban itt valóban mindent felülíró érv valamilyen kérdés vagy valamilyen válasz figyelmen kívül hagyására a feminizmus felhozása a "feministázás" hisz ha valaki feminista/femináci anbak a véleménye nem számít ez egy irritáló szokás ami szerintem butaságból és frusztrációból ered de ha csak a te korábbi kérdésedre vetítjük a problémát akkor teljesen érthető a válaszok "agresszivitása".

Egyszerűen a stílus amiben írtad váltotta ki. Bármi is volt a cél ez az "ura" meg aszonyka és hasonló szavak illetve az egész írás hangulata nem érzelem mentes. Nem egy kíváncsiságból érkezett kérdés hanem át van itatva a nem tetszéseddel innentől nem várhatsz (szerintem) érzelem mentes objektív válaszokat.

Szóval ebben az adott esetben ez húzta fel a társaságot szerintem.

2017. aug. 24. 12:36
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
A nevfelvevest meg kell gondolni. A jelenlegi törvények szerint az egy, folyamatosan fennálló házasságból (vannak,akik ugyanazzal melegítik a káposztát második körben is), nem lehet a gyerekeknek különböző vezetékneve. Akinek belefér, hogy élt 20-30 évig a nevével, és utána más lesz, mint a kutyának az uj gazdinal, tegye, én nem tenném. A legjobb a kölcsönös nevfelvetel. És senki ne jöjjön azzal, hogy egy szerelmes nő örömmel veszi fel a férj nevét, mert rögtön kérdezendo, hogy egy szerelmes férj miért nem.
2017. aug. 24. 12:39
 17/22 anonim ***** válasza:
És mondd kislány hova alltal ki ?
2017. aug. 24. 12:41
 18/22 anonim ***** válasza:
88%
Gratulalok, hogy 21 éves lányok is maradiak. De igen, főzzön a pasi is, és hívhat asztalhoz. Szokott is. Családot már rég nem a férfi tart össze. Nagyanyám is egyedül nevelte fel anyut, tisztességesen. Es boldogan. Sokat utazott, barátnői voltak, jól élt. Illetve pasik is, de azt nem az unokával beszéli meg. Boldogabb volt, mint a sok lúzer feleség, aki hazicsicska otthon.
2017. aug. 24. 12:45
 19/22 anonim ***** válasza:
67%

Pedig pont ez a különbség a két tábor között. A feminisa kiáll magáért, érthető és logikus célokat tűz ki amikkel nem árt senkinek, és vannak férfifeministák is.

A feminácik viszont az egész feminizmust a saját gyűlöletük alá rendelik. Férfit nem tűrnek meg a saját csoportjaikban (még ha támogatja őket akkor sem, mert "nincs szükségünk a fériakra!!!!!!44") és az átlagfeministákat is hamar elüldözik, őket kollaboránsoknak beállítva. Ők azok akik akaratuk ellenére is "segítik" a nőket, sokszor egészen banális eredménnyel (Ausztrália a jó példa ahol a normális dolgok helyett azon rinyáltak, hogy a gyalogosátkelő lámpafigurája "túl férias" és ezért azt kell nemteleníteni". Ezt elfogadnám, ha amúgy minden más rendben lenne, de ez így műbalhé, és a valódi feminisák is baromságnak ítélték a dolgot, egyedül pár ószövetségi vezetéknevű okoskodott mellette.

Én a "femináci" kifejezést ez utóbbi táborra használom, mivel velük nem lehet normálisan beszélgetni sem, mert mindig és azonnal támadnak mindenre. Így nehéz.

2017. aug. 24. 12:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert semmit nem tudnak a témáról és agresszívak. Engem már akart megverni férfi szórakozóhelyen, miután a "mivan feminista vagy" kérdésre igennel válaszoltam. És nem alja lebujban vagy menő diszkóban voltam, hanem egy teljesen okésnak gondolt kocsmában.

Nem tudsz igazán semmit tenni, mert aki nem akar, az nem hallgat, be vannak zárkózva. Fura egy világ.

2017. aug. 24. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!