Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a "kiélés" dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "kiélés" dolog, honnan jön?

Figyelt kérdés

Már 11 éve vagyunk házasok és a harmadik gyerekünket tervezzük, de még a korunkbeli ismerőseink is arról beszélnek, hogy "ki akarják élni magukat, élni akarnak", amikor párkapcsolatra vagy gyerekekre terelődik a téma. Aztán a feleségemmel később együtt nevetünk rajtuk, hogy mégis ki akarna tucat ember által megfektetett rib&ncokat elvenni és gyereket vállalni, mint ők.

Valahogy nem értjük ezt a jelenséget, mi jó az ilyen hedonizmusban?

29/F 28/N

2017. aug. 21. 20:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Most nehogy már másnak szégyellnie kelljen magát, mert másra vágyik mint ti. Miféle kérdés ez..Az a jó benne, hogy izgalmas. Ti így, más úgy. És ne rib.ancoz-zál itt, légyszíves.
2017. aug. 21. 20:48
 12/19 Lazy Lover ***** válasza:
56%
A tvből
2017. aug. 21. 21:02
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Ez a kiélés dolog nem szexet jelent meg piálást, hanem új ismereteket és tapasztalatokat, amik álltal többek lesznek.

Nem mindenki érzi úgy 20 évesen, hogy eleget látott a világból és eleget tud nyújtani a gyerek látásmódjának kialakításához.

Mindenki kicsit "készebbnek" akarja érezni magát és felnőttebbnek, a felnőttség pedig nem kortól függ, hanem tapasztalattól. A kettő nem feltétlen jár együtt.

Aki úgy érzi keveset tapasztalt, az nem akar ugyanabban az élethelyzetben maradni soktízévig.

Kinek hamarabb, kinek később jön a felismerés, páran pedig akadnak, akiket kielégít a világ és a lehetséges történések egy apró szeletkéje. Többek között engem is. Ha életem végéig ugyanazt csinálhatnám, most úgy érzem tökéletesen boldoggá tenne, pedig csak 26 vagyok.

Egyik életmód sem rosszabb a másiknál.

2017. aug. 21. 21:13
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
majd megtudod 10-15 év múlva.
2017. aug. 21. 21:17
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Kicsit magas lovon ülsz Szent János. Nem értitek az asszonnyal a jelenséget hmmm? Csak aztán nehogy a te negédes nejedet is titokban kezelgesse valaki vagy majd a közeljövőben sort kerítenek rá aztán lefagy a vigyor a képedről. Az ilyen erkölcshuszárok szoktak a legsunyibbak lenni (meg a legszemetebb r£bancok), gondolom az ismerőseitek szemébe nem meritek mondani csak a hátuk mögött sunnyogtok, hogy chh rib&nc chhh degáz.

Majd ha esetleg beigazolódik a jóslatom meg fogod bánni, hogy fiatal korodban nem próbáltál ki több hamvas bomba kiscsajt mert akkor már nem lesz lehetőséged rá. Szerintem korai ennyi idősen így elköteleződni, én 30 előtt nem akarok házasodni. Rengeteg olyat hallok, hogy 6-7-10 éve együtt és házasság után 4 hónapra már válnak, én meg ezt nem értem.

2017. aug. 21. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
... folytatom: szóval majd megtudod, ha csengeted a gyerektartást.
2017. aug. 21. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
nyugi, 29 evesen en is ennyire kis hulye voltam:D
2017. aug. 21. 21:41
 18/19 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ti 17-18 évesen házasodtatok? Nem irigyellek benneteket. Számomra a kiélés nem azt jelenti hogy válogatás nélkül kufircolok, hanem pont azt, hogy válogatok. Utazgattam, nyelvet tanultam, karriert építettem, új embereket ismertem meg. Ezért csak 25 évesen ismertem meg azt akihez 30 évesen hozzámentem és csak 33 évesen szültem, mert még együtt is "ki akartuk élni magunkat". Egyetlen pillanat sem elvesztegetett idő az életemből, és én nem tudnék úgy élni mint a tesóm, hogy fiatalon házasodni, három gyerek....számomra ez börtön és nem élet. De kinek mi.
2017. aug. 21. 22:20
 19/19 anonim ***** válasza:
42%
18-al 100%-osan egyet értek. Ezzel szerintem mindent le is írtam.
2017. aug. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!