Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová tűntek az önálló igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek az önálló igazi férfiak?

Figyelt kérdés
Mert a férfinak nevezett lények többsége: éretlen fiúcska, úgy viselkednek mint egy tini lány, anyuci pici fia, anyuci nélkül életképtelenek.

#igazi férfiak
2017. aug. 21. 12:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Milyen kedves kérdés. A férfiak életképtelenek.... De a nőkkel minden rendben van... :)

Na ez az a stílus, amire egy férfi nem kíváncsi. Ezt miért kelljen hallgatnia, hogy valaki folyamatosan kioktatja, és alázza... A nőknek jó lenne hallgatni, hogy ő mennyire elkényeztetettek, beképzeltek, bunkók, lekezelőek, akaratosak? Ugye hogy nem...

2017. aug. 21. 13:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Normális lányokkal ismerkedek :D
2017. aug. 21. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Önálló (egzisztenciálisan és érzelmileg is) férfi vagyok egy hosszú kapcsolat után.

Azt hittem a szakítás után, hogy könnyű lesz így találni valakit, hisz nem vagyok anyuci pici fia, van lakásom, jó munkám, viszem a háztartást, szervezem az életem minden téren (attól, hogy egyedül vagyok, még nyaralok, elmegyek programokra, nem besavanyodva ülök otthon), a nőismerősök meg folyton arról álmodoznak, hogy hova lettek ezek a férfiak, hogy bár jönne egy ilyen.

Nos, 1.5 éve egyedül vagyok, mert -bár fogalmam sincs, hogy mi kellene-, de ez legtöbbször még egy randihoz sem elég.

2017. aug. 21. 13:53
 14/18 anonim ***** válasza:

Passz. 28 évesen a szüleim segítsége nélkül lett egy átlagon felüli álláson, majd saját vállalkozásom, amire támogatást sem vettem fel. Mindennek én teremtettem meg az alapjait és egy percig sem rinyáltam, hogy nekem ennyi pénzt miért egyedül kell összeraknom. Mellette a húgom orvosi tanulmányait is segítem már 23 éves korom óta, mert apám rákos lett és azóta is beteg. Szóval segítem a családomat is amellett , hogy marha jól. Úgy hogy nem mindenki rinyagép.

28F

2017. aug. 21. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Nyilván igazi férfiként csak egy igazi nő mellett lehet viselkedni, nem hisztis kislányok mellett. Lehet nem a csőnacis ecsetfejű alfahímeket kellene kergetni. Meg nyiván aki nem alkalmas komoly kapcsolatra, az hiába keresi az igazit, meg a tökéletes férfit mert nem fog mellette megmaradni egyik sem. Mondom ezt nőként.
2017. aug. 21. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem a Gyik-en vannak!
2017. aug. 21. 15:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Léteznek, de házasságban élnek vagy élettársi kapcsolatban. Bár olyat is ismerek aki házas de ha egyedül lenne vagy ha az asszony pár napra magára hagyná akkor egy pirítóst sem tudna megcsinálni úgy hogy ehető legyen.
2017. aug. 21. 18:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát nem a hisztis, általánosító p*csák mellett vannak, az biztos :D
2017. aug. 22. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!