Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen az igazi nő?
Itt nem külsőségekre gondolok, inkább arra, hogy kinél mit jelent ennek a szónak a jelentése.
Tehát milyen számotokra az a nő akinél azt mondjátok, hogy igen, ez egy igazi, ízig vérig nő, akiért oda lehet lenni, akiért lehetne áldozatot hozni.
Sajnos csak én is csak közhelyekkel tudok dobálózni ez esetben. Egyszerűen olyan a kisugárzása, beszéde, kiállása, gesztusai.
Hogy adjak viszonyítási alapot, nem pont azt a nőt tartom igazi nőnek amikor egy pl. fiatal huszonéves nő a telefonjába temetkezve zombiként mászkál az utcán.
Elhiheted, nem olyan akinek itt kell megkerdeznie ezt.
Te sose leszel igazi jo no. Annak szuletni kell cicam :)
De én jó nő vagyok:) Na jó szerencsére nem mindenki lenne ezzel így:)
Viszont 2-es válaszolónak annyit, hogy besavanyodott nőgyűlölő faszikák ne reagáljanak, mert képtelenek normálisan megnyilvánulni.
Köszönöm!
Ha sokat mondogatod magadnak talan elhiszed cica.
Es akkor huha...vajon miert kerdezed meg ha te is az vagy? Akkor nem magabol indulnak ki? Idiota :D
Mert érdekel az, hogy kinél mi van a fejekben. Rengeteg ember sír, hogy ezért meg azért nem tud kapcsolatot kialakítani, meg nincs olyan nőies nő, vagy férfias férfi, de hogy konkrétan mire gondolnak akkor, amikor eszükbe jut a nő. Nyilván van olyan férfi akinek elég a meleg vacsora meg a behűtött sör, de mi még az ami fontos lehet. Legyen nőies, gyengéd, legyen olyan akit jó óvni, babusgatni, vagy az sem baj ha az asszony tartja el a családot?
Olyan mint az anyukájuk, vagy pont olyan ne legyen? A külsőségeken kívül mik azok a tulajdonságok amik szimpatikusak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!