Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak már nem is kellenek az "igazi" férfiak?
Ha nincs gond a külsöddel meg normális vagy akkor mar talaltal volna.
Nálad miben nyilvánúl meg hogy Te 'igazi férfi' vagy?
Sokan sztm azért nem kezdenek veled mert katona vagy,nem szeretnenek tavkapcsolatot pl.
n25
Nem azért írom,hogy megbántsalak, de ez szerintem irreleváns:
"Ismerőseim szerint nincs probléma külsőmmel,belsőmmel sem"
A legkövérebb, kissé ápolatlan (és ő is kövérnek mondja magát, nem csúfolódom, csak tény) barátnőmet is mindig leszólítja a lépcsőházban pár apjakorabeli pasi, hogy hogyhogy nincs pasid, hát nem látják, milyen szép vagy? Meg kábé mindenkinek ezt mondják ismerősök, rokonok. Nem azt mondom, hogy csúnya vagy, csak hogy ezzel nem tudtunk meg rólad semmit. Igazából annyit tudunk, hogy katona vagy, de hát az se sok infó. Eleve az ilyen személyleírások... Vagy 2 oldalon keresztül kellene tulajdonságokat sorolni, hogy tényleg hiteles képünk legyen valakiről.
Oké hogy a hétvégi bebaszások nem jönnek be, meg az ökörködés pózolgatás, partyzás.
Nekem sem.
De elgondolkoztál már azon hogy akkor hogyan, hol fogsz ismerkedni?
De úgy is kérdezhetem hol szoktál ismerkedni?
Gondolom sehol... max neten ahol mint tudjuk értelmetlen.
Szóval rossz a kérdés, illetve az egész dolog megközelítése. Nem azzal van a baj (na jó minimális szinten igen, ezzel is), hogy a lányoknak nem kellenek a "normális" férfiak. Inkább azt mondanám ha nem jársz el olyan helyekre ahol ismerkedni lehet, nem is fogsz "normális" lányt találni.
Bulikban is vannak olyan csajok akik neked bejönnének. Én sem gondoltam volna pedig, de vannak tök normális nők ilyen helyeken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!