Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek milyen az igazi nő?
Nem külsőre gondolok mert az ízlés kérdése
Hanem arra hogy milyen tulajdonságai vannak, hogy viselkedik a párkapcsolatban, hogy kezeli a konfliktust?
Nektek milyen egy igazi nő, az álom nő?
Felnőttként. Nem hisztizik, nem játszmázik, nem gyerekeskedik, hanem képes higgadtan és kultúráltan megbeszélni a felmerülő problémákat (amik szükségszerűen adódnak). Nem féltékenykedik, hanem megbízik bennem, ahogy én is megbízom benne.
A többi részben attól is függ, hogy mennyire régimódi vagy emancipált gondolkodású - nekem egyikkel sincs bajom, amíg következetes és nem az van, hogy egyikből ezt, a másikból azt, ami éppen tetszik és ami kényelmesebb. Lényeg, hogy egyenlő felek legyünk és a kapcsolat a kölcsönös tiszteleten alapuljon.
Kedves, gondoskodó, családcentrikus (nem kell feltétlenül jóban lennie a családjával, hozzáállásra gondolok), tud ész érvekkel vitatkozni ha nézeteltérés van, szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújt, kiegyensúlyozott, nem hisztis, nem erőszakos, őszinte, lelkes, elítéli mind a feminizmust mind a hímsovinizmust, döntésképes, nem azt válaszolja ha a problémájáról kérdezem, hogy "semmi", hűséges.
Ami nem tesz igazi nővé, de azt hiszik:
Tapasztalat az ágyban, nyávogva beszélés, sminkelés, baromi hangos röhögcsélés, Facebook like-ok, műszempilla, nagy ismeretség, ékszerek, könnyen kaphatóság, több fiút hitegetés stb.
Nem tudom de én biztos nem pontoztam
Köszi a válaszokat. Amugy szinte mindannyian majdnem ugyanazt irtatok le (kivéve akinek a nő házi csicskanak kell nem tudom hanyadik válaszoló)
Johet még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!