Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek kizáró ok, ha voltam már fekete pasival?
Volt egy kapcsolatom egy fekete pasival. Inkább szexközpontú volt,sok új dolgot tapasztaltam meg a szexben is neki köszönhetően, de nagyon jól el is tudtunk társalogni,érdekes gondolatai voltak,amiket élmény volt hallgatni és nekem is elmondani neki a sajátomat. Szóval sokat adott nekem ez a kapcsolat. Szakítottunk,nekem most már hiányzik egy komolyabb kapcsolat. A haverjaim megjegyezték, hogy ezt majd be kell vallanom egy kapcsolatban,mert náluk ez kizáró ok és sok pasinál az. Nem értem miért számítana ez. Ez nem egy gyerek vagy egy halálos betegség,amit illik úgymond bevallani. Ti hogy gondoljátok?
19l
A primitívség mióta számít "dominánsnak"?
Nekem kizáró ok lenne, ha megtudnám. Igénytelennek tartom azokat, akik feketékkel, cigányokkal, arabokkal állnak össze fehér létükre.
Tudom, máglyára a gonosz náczirasszistagárdistát...
Akkor nagy baj van a világban. Rasszista az egész élővilág. Én még nem láttam kutyát - macskával, tehenet - lóval, vagy egeret - elefánttal.
Rasszistázol, hőzöngsz, de fogalmad sincs semmiről. Az ilyen libsik, irtják ki a saját fajukat, nem mi "rasszisták". Arról nem is beszélve, hogy a ribizlik sem jók semmire. Persze ezért is én vagyok a "rasszista". De te még rasszistább vagy, nem nem fogadod el az embereket olyannak, mint amilyenek. De amit művelsz, az már inkább terrortámadás. Mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar, és semmi közöd hozzá, főleg nem támadhatod emiatt, ahogy a terroristák teszik....
Igen, teljes mértékben kiáró ok. Soha az életben nem nyúlnék olyan nőhöz, aki bármilyen irányból magába engedett c*gányt, muszlimot vagy n*gert.
Soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!