Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek kizáró ok, ha voltam már fekete pasival?
Volt egy kapcsolatom egy fekete pasival. Inkább szexközpontú volt,sok új dolgot tapasztaltam meg a szexben is neki köszönhetően, de nagyon jól el is tudtunk társalogni,érdekes gondolatai voltak,amiket élmény volt hallgatni és nekem is elmondani neki a sajátomat. Szóval sokat adott nekem ez a kapcsolat. Szakítottunk,nekem most már hiányzik egy komolyabb kapcsolat. A haverjaim megjegyezték, hogy ezt majd be kell vallanom egy kapcsolatban,mert náluk ez kizáró ok és sok pasinál az. Nem értem miért számítana ez. Ez nem egy gyerek vagy egy halálos betegség,amit illik úgymond bevallani. Ti hogy gondoljátok?
19l
Na ja, csak a szülés egynapos dolog, a feka meg napi háromszor bohóckodik benne.
Én nem ítélném el, de annyira tele vagyok komplexusokkal és irigységgel, hogy nem bírnék összejönni ilyen nővel.
Ha jobb genetikával lettem volna megáldva valószínű nem lennék ilyen. Ez van...
28F
#35: Igen, és??! Egyrészt koránt sem biztos h napi 3x "bohóckodik" benne, másrészt tudod te egyáltalán szülésnél egy nő mennyire tágul ki???! És mennyire ha egy pl huszonnéhány centis farku pasival szexel??? Először és miért veszed magátol értetődőnek, hogy egy 30 centis farku hapsival volt?? Attól mert néger nem jelenti azt, h óriási farka van. Könnyen lehet, hogy pl 21-22 centi hosszú volt a farka, attól meg rohadtul nem fog senki kitagulni!! Nézz már utána egy kicsit a női hüvelynek és tanulj egy kis biológiát, mert mérhetetlenül tudatlan és buta vagy!!
Fehér hapsik között is vannak nagy farkúak, akkor olyan lánnyal sem jossz össze?! Ja az nyilván mas, mert neki fehér a bőre.. Különben sem értem honnan veszed h te tudnád a leendő barátnődrol hogy hány pasival volt, milyen bőrszínűekkel és hány centis farkuakkal..:D Mert kötve hiszem, hogy valaki el kezdi ecsetelni a pasijának, hogy voltam 25 centis pöccsel is meg ilyennel is meg olyannal is...!
34 "Egyébként honnan tudod ilyen jól, h a negereknek nem nagy??! De, van amelyiknek nagy és én most ezt az esetet vettem, ha a lány olyan negerrel volt, akinek átlagnál nagyobb a farka."
És honnan tudod, hogy a japánoknak nem 40 centi? Hagyjuk már ezt a négereknek nagyobb dumát. És ugyanakkora eséllyel lehetett volna nagy farkú magyarral is, sőt, sokkal nagyobb ennek a valószínűsége. Tehát ennyit az elméletedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!