Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek kizáró ok, ha voltam már fekete pasival?
Volt egy kapcsolatom egy fekete pasival. Inkább szexközpontú volt,sok új dolgot tapasztaltam meg a szexben is neki köszönhetően, de nagyon jól el is tudtunk társalogni,érdekes gondolatai voltak,amiket élmény volt hallgatni és nekem is elmondani neki a sajátomat. Szóval sokat adott nekem ez a kapcsolat. Szakítottunk,nekem most már hiányzik egy komolyabb kapcsolat. A haverjaim megjegyezték, hogy ezt majd be kell vallanom egy kapcsolatban,mert náluk ez kizáró ok és sok pasinál az. Nem értem miért számítana ez. Ez nem egy gyerek vagy egy halálos betegség,amit illik úgymond bevallani. Ti hogy gondoljátok?
19l
És hogy ne legyen kisebbségi érzése mikor a médiából folyik a "feketének 28 centis farka van ami miatt jobb szerető mint a 16-os fehér átlag".
Amerikában nem véletenül tombol a cuckold.
Na, a napi provokáló kérdés is megvolt :D
Am igen, kizáró ok lenne, nem tetszik ha tapsolni lehet egy nőben.
Igazából lényegtelen kivel voltál korábban, legalábbis ha nem hordozol semmi fertőzőt.
Viszont ha mondanád, akkor már elgondolkodnék rajta, hogy neked miért fontos, hogy erről tudjak.
Tele van a net olyan videókkal amikor a nő a borosüveget is lazán felnyomja... Természetesen fekete barátja van.
Jesszusom mennyi tudatlan gyökér van itt.. Ti tényleg max képen láthattatok puncit, ugyanis NEM fog kitágulni egy punci sem attól, hogy volt dolga nagyobb farokkal is. Szánalmas ez a felfogás. Ja akkor most olyan nővel sem álltok szóba, akinek gyerek van?? Mert hogy a ti logikatok alapján egy olyan punciban, amiből már gyerek is kijött, valóban "tapsikolni" lehet, sőt bújócskazni is, nem de...? Pff :DD
Egyébként kérdező az, aki amiatt nem jönne össze veled, mert korábban voltál néger pasival, az csak egy szimplán előítéletes, rasszista p*öcs, semmit nem vesztesz, ha egy ilyennel nem kezdesz semmilyen nemű kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!