Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek kizáró ok, ha voltam már fekete pasival?
Volt egy kapcsolatom egy fekete pasival. Inkább szexközpontú volt,sok új dolgot tapasztaltam meg a szexben is neki köszönhetően, de nagyon jól el is tudtunk társalogni,érdekes gondolatai voltak,amiket élmény volt hallgatni és nekem is elmondani neki a sajátomat. Szóval sokat adott nekem ez a kapcsolat. Szakítottunk,nekem most már hiányzik egy komolyabb kapcsolat. A haverjaim megjegyezték, hogy ezt majd be kell vallanom egy kapcsolatban,mert náluk ez kizáró ok és sok pasinál az. Nem értem miért számítana ez. Ez nem egy gyerek vagy egy halálos betegség,amit illik úgymond bevallani. Ti hogy gondoljátok?
19l
Nálam te lennél kizáró ok, 18-19 éves lány létedre úgy beszélsz mint egy kiégett nő, aki már vágyik egy komoly kapcsoltra mert eddig csak szexre használták.
Bár ez a javadat szolgálta, szerinted.
(amúgy meg a kérdés szerintem sima provokáció)
Minden rosszindulat nélkül: ha óvszer nélkül / egyéb védekezéssel voltatok együtt, akkor menj el egy kivizsgálásra. Nem vagyok rassziszta, de nagyon sok itt élő nigériai hordozza magában a HIV vírust, esetleg egyéb súlyos dolgokat.
Szociális szférában dolgozom, nem egy ügyfelem volt, akinek utána abból voltak gondjai, hogy nem tudott a saját betegségéről.
Egyébként érdekes maga az alapkérdés. Szerintem ez egy fajta zsigeri ellenállás (fajtudat? genetikai örökség? ki tudja...), hogy "mások", mint mi, és emiatt nem jó. Az én férfiismerőseim körében is azt látom, hogy viszolyognak az olyan nőktől, akiknek négerekkel volt/van kapcsolatuk. Akár ha vadidegenről van szó az utcán.
Emellett persze ott van a nagyfarkú sztereotípia, szerintem emiatt is sok az ellenérzés.
Amúgy szerintem nem kötelező elmondanod. Én a helyedben magamtól nem hoznám fel, ám nem hazudnék, ha véletlen ilyesmire terelődik a téma. Ugyanúgy, mint bármilyen más ex-téma esetében.
"Nem értem miért számítana ez"
Mert ahogy a nők is következtetéseket vonnak le a kapcsolatainkból,engedtessék már meg nekünk is,hogy vonjuk le a következtetéseket.
Ha már előjött belőled a szajhavágy és úgy gondoltad egy négerrel ki tudod élni ezeket,mi a garancia arra,hogy máskor nem lesznek ilyen vágyaid?
'Az elsőnek van igaza. Akinek ez kizáró ok, annak pszichológus kellene, mert a kisebbségi komplexust illik kezelni.'
Kisebbségi komplexust? Nem tudtam, hogy Európában már én vagyok kisebbségben fehérként. :D
"Nem tudtam, hogy Európában már én vagyok kisebbségben fehérként"
Ez hogy jön ide? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!