Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes volnék belé? :O

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes volnék belé? :O

Figyelt kérdés

Jó pár hete megláttam egy gyönyörű lányt a buszon, és azóta szinte nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá, pedig nem is látom minden nap. Most is pl. csak ő jár a fejemben, hogy látom-e holnap stbstb...de ez már engem zavarni, idegesíteni, és nem igazán tudom, hogy most akkor ez mi is. :S

Szerintetek szerelmes lennék belé, csak nem akarom beismerni magamnak? :o

2010. máj. 24. 23:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egy kicsit álmos vagyok XD
2010. máj. 24. 23:45
 22/27 A kérdező kommentje:

Fellángolás? Csak ennyi volna?

Lassan már egy hónapja csak rá gondolok.

Azt azért illik tudni, hogy nem az a tipikus plázacica csaj, hanem egy átlagos (számomra persze nagyon nem átlagos) külsejű lány. Szóval ezért is csodálkozom annyira magamon, meg ezen az egészen.

2010. máj. 24. 23:45
 23/27 anonim ***** válasza:

Meghallgattad már a számot amit linkeltem? :D

Na szóval, hidd el, attól függetlenül amiket írtál, jobban járnál ha odamennél hozzá, mert így még továbbra is rá fogsz gondolni, és lehet nagyon sokáig. Velem ugyanez történt anno. Még egy év után is mindig a fejemben járt. Aztán elhatároztam, hogy odamegyek hozzá, mert már nem bírtam tovább. És amikor odamentem, ( tudom itt most happy end kellene), és elkezdtünk beszélgetni, teljesen kiábrándultam belőle.

Így a konzekvencia az, hogy ha hamarabb odamegyek hozzá, megkímélhettem volna magam a sok felesleges szenvedéstől és ábrándozástól, amik addig elvonták teljesen a figyelmem.

20/f egyébként

Te?

2010. máj. 24. 23:54
 24/27 A kérdező kommentje:

18/f

Tuti nem megyek oda hozzá, mert csak beégnék.

Valahogyan el kellene felejtenem, csak nem tudom, hogy hogyan.

2010. máj. 24. 23:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el, hogy jobban járnál, ha odamennél. És szard le, hogy beégsz vagy nem. Nem fogod elfelejteni egyhamar. És ha nem teszel semmit sokat fogsz szenvedni. Hiszen most is rá gondolsz. Most is reménykedsz, hogy holnap látod újra. Elhiszem, hogy el akarod felejteni, hiszen ezért írtad a kérdést, de sajna nem fog menni. Erre nincs gyógymód....
2010. máj. 25. 00:06
 26/27 anonim ***** válasza:

megfogott a kinézete :) szép lehet igy...jó érzés :))

16/L :)

2010. máj. 25. 01:01
 27/27 anonim ***** válasza:

menj oda hozzá. Csak azért kérdeztél, hogy hisztizhess, vagy tényleg tetszik a lány? Ha tetszik, fogadd meg a többiek tanácsát és menj oda hozzá, hívd meg egy kávére/sütire/teára/akármire.

Lehet, hogy te is bejössz a lányak és szívesen elmegy veled valahova.

Mikor valakinek tetszik egy másik ember, teljesen természetes, h ilyeneken gondolkodik és látni szeretné.

2010. máj. 25. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!