Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes volnék belé? :O

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes volnék belé? :O

Figyelt kérdés

Jó pár hete megláttam egy gyönyörű lányt a buszon, és azóta szinte nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá, pedig nem is látom minden nap. Most is pl. csak ő jár a fejemben, hogy látom-e holnap stbstb...de ez már engem zavarni, idegesíteni, és nem igazán tudom, hogy most akkor ez mi is. :S

Szerintetek szerelmes lennék belé, csak nem akarom beismerni magamnak? :o

2010. máj. 24. 23:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Jólvan, csak úgy kérdeztem. :) Velem is volt ilyen pár hete, csak fordított helyzetben. :)
2010. máj. 24. 23:33
 12/27 anonim ***** válasza:
Várd meg míg a végbeled kitágul.
2010. máj. 24. 23:34
 13/27 anonim ***** válasza:
Ez hülye... -.-"
2010. máj. 24. 23:34
 14/27 anonim ***** válasza:

A lényeg az, hogy tetszik neked, és szerintem lépned kellene valamit. Mondjuk menj oda hozzá legközelebb. ;)

Hallgasd meg ezt a számot, és lazulj el. Gondold át a dolgot...

http://www.youtube.com/watch?v=n3nPiBai66M

2010. máj. 24. 23:36
 15/27 A kérdező kommentje:
Értem, de annyira gáz ez a helyzet, vagyis rossz. Állandóan rá gondolok, pedig azt sem tudom, hogy milyen (belsőleg), de viszont olyan szép arca van, hogy azt akarva se tudnám felejteni! :$
 16/27 anonim ***** válasza:

Próbálj meg vele valahogy beszélni.

A végbeles kommenteket meg mellőzni kéne!

Nixi31

17/27 anonim ***** válasza:
Melyik buszon láttad? :D
2010. máj. 24. 23:37
 18/27 anonim ***** válasza:

Nixi nem vagy még álmos? :DD

Én vagyok az a srác, aki megkérdezte hány éves vagy. :D

2010. máj. 24. 23:38
 19/27 A kérdező kommentje:

Menjek oda hozzá?

Na az kivan csukva teljesen, nem akarok beégni.

Ha szóváltásba kerülnénk csak össze-vissza hablatyolnék, totál beégnék, azt meg nem akarom, ráadásul a buszon nincsen egyedül, és ha a barátai előtt is beégnék, az lenne még csak az igazi katasztrófa!

20/27 anonim ***** válasza:
Plátói szerelem, a külsejéért érzett fellángolás. Van ilyen, velem is volt. :)
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!