Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az elhízott átlagos kinézetű nők is már elszálltak, és játsszák az "elérhetetlent" és kedvükre szanálják a férfiakat? Minek köszönhető ez?
Komolyan azt figyeltem meg, hogy az olyan nők akik pár évvel ezelőtt közel sem tehették volna meg azt, hogy válogassanak, most nagyképűen és lekezelően viselkednek az olyan férfiakkal, akik nem ütik meg azt a "bizonyos" mércét.
Gondolok itt arra, hogy legyen izmos kigyúrt, legyen pénze, sikeres legyen minden téren.
Tudom hogy jönnek majd az általánosítok kommentek, de minden általánosításnak van alapja.
Tényleg egyre több nőt látok akik a löttyedt testükkel, meg az átlagos kinézetükkel azt hiszik ők a helyi hercegnők.
Felkennek némi sminket, meg a csekélyke fizetésükből elmennek műkörmöshöz meg szoliba, és már csak az "alfa hímekkel" hajlandóak szóba állni.
Van barátnőm, nem egy kikosarazott szűz kisgyerek írta ki ezt a kérdést.
31F
Hölgyeim, kérem olvassátok újra át a kérdést, mielőtt választ írtok. Diplomával, nyelvvizsgákkal ez igazán nem jelenthet gondot. Különösen a következő részt ajánlom a figyelmetekbe:
"Tényleg egyre több nőt látok akik a löttyedt testükkel, meg az átlagos kinézetükkel azt hiszik ők a helyi hercegnők.
Felkennek némi sminket, meg a csekélyke fizetésükből elmennek műkörmöshöz meg szoliba, és már csak az "alfa hímekkel" hajlandóak szóba állni. "
Itt szó sincs diplomáról, nyelvvizsgákról de még csak átlagos vagy kicsivel átlag feletti egzisztenciáról sem. Akikről itt szó van, azok a tipikus lusta csajok, akik sem a személyiségükkel sem a külsejükkel nem tudnak hódítani (van ám érettségim, igaz mindenből kettes lettem, így továbbtanulni sem tudtam, arról meg nem tehetek, hogy ilyen alkatot örököltem), de azért elvárják, hogy átlagos vagy átlag feletti FÉRFI udvaroljon nekik, mert hát az alanyi jogon jár. Vagy ha úgy tetszik ők a női megfelelői az itteni "ronda, alacsony, kövér vagyok, az arcom sem helyes, árufeltöltőként havi 100 ezret viszek haza, így lehet jó nőm?" típusú pasiknak.
Azért egy diplomás, céltudatos, határozott nőt ha nem is első pillantásra, de hamar meg lehet különböztetni egy lusta, önmagára nem adó csajtól. Általában külsőre is, viszont pár mondat után tutira. Van mindkét típusból ismerősöm, leírhatatlan a különbség.
Lehet, hogy a kérdező álmodta meg, de attól még a kérdésben szereplő csajok léteznek és valóban így viselkednek. Vagy szerintetek minden duci csaj tanult, diplomás, aki épp a személyiségét építi fel? Sajnos ők vannak kevesebben.
17-esnek mondom
Itt nem arról van szó hogy egy szép ember bármit megtehet stb hülyeségek...
Csak ha mondjuk egy top 10-es nő felvág meg flegmázik azt mondod rá hogy ,,felvág ez a büdös flegma ri..c", ha egy kövér csaj akkor meg ,,mire vág fel ez a dagadt k..va".
Mondhatnánk ezt gazdag/szegény példájára is.. hogy ez már megint teszi az agyát a szar pénzével
Ha meg egy csóró csinálja ezt (értsd havi 60 ezerre vág fel) akkor meg jobban megjegyzed hogy felvág arra a semmire ha ugyan úgy költ 1x mint a gazdag egész hónapban.
Annak, hogy nagy a férfitöbblet, még egy áltag alatti lány is napi 50 levelet kap a társkeresőkön. Ne csodálkozz, ha ettől megnő az arca, és azt hiszi, ő már akkora májercsajszi hogy azt küldhet el a halál fszára, akit csak akar. Meg aztán a feminizmus jegyében a nőknek semmit nem kell tenniük a kapcsolatért, fogadják el őket így ahogy vannak, de ha a pasi hízik el, az fúj monnyonle.
Majd olyan 60 éves korukban, amikor egyedül ücsörögnek a házban Cirmivel és Nyávival, eszükbe fog jutni, hogy igényeik azok lehetnek, csak sajna nem tuti, hogy teljesülni is fognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!