Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az elhízott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az elhízott átlagos kinézetű nők is már elszálltak, és játsszák az "elérhetetlent" és kedvükre szanálják a férfiakat? Minek köszönhető ez?

Figyelt kérdés

Komolyan azt figyeltem meg, hogy az olyan nők akik pár évvel ezelőtt közel sem tehették volna meg azt, hogy válogassanak, most nagyképűen és lekezelően viselkednek az olyan férfiakkal, akik nem ütik meg azt a "bizonyos" mércét.

Gondolok itt arra, hogy legyen izmos kigyúrt, legyen pénze, sikeres legyen minden téren.

Tudom hogy jönnek majd az általánosítok kommentek, de minden általánosításnak van alapja.

Tényleg egyre több nőt látok akik a löttyedt testükkel, meg az átlagos kinézetükkel azt hiszik ők a helyi hercegnők.

Felkennek némi sminket, meg a csekélyke fizetésükből elmennek műkörmöshöz meg szoliba, és már csak az "alfa hímekkel" hajlandóak szóba állni.

Van barátnőm, nem egy kikosarazott szűz kisgyerek írta ki ezt a kérdést.

31F

2017. aug. 19. 17:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
Talán azért mert csúnyább, bérmilyen jöttment betegelméküvel össze kéne jönnie térden könyörögve? Miért ne lehetne nekik is elvérésuk. Ha te ronda lennél, te is a szépeket hajkurásznád.
2017. aug. 19. 19:27
 12/27 anonim ***** válasza:

4. mi?

[link]

2017. aug. 19. 19:48
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nem értem az ilyet. Neked nem kellenek a dagadt nők. Akkor nem mindegy, hogy nekik ki kell? Nem találkozik a kereslet-kínálat.
2017. aug. 19. 19:52
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

ő dolguk a férfi választ , a nő dönt..

normális ember nemcsak a külső alapján, vagy egyáltalán nem az alapjén itél.

2017. aug. 19. 19:52
 15/27 anonim ***** válasza:
Testalkattól függetlenül mindenkinek joga van ahhoz hogy azzal legyen akit vonzónak talál. Ha sikerül neki. Nem értem, ez másnak miért fáj. Nekem a belsőt illetőleg magas a mércém, ezért nem fogok bárkivel összejönni, hiába van rajtam 15 kiló felesleg. Inkább vagyok egyedül. Akinek ez nem tetszik, kakiljon sünt.
2017. aug. 19. 20:57
 16/27 anonim ***** válasza:
65%

Nem is az a baj hogy nem adják lejjebb az igényeket, mert kinek a pap...

De hogy sokszor olyan flegma, lekezelő, nagyképű stílussal képesek megszólalni mintha ők sz.rták volna a spanyol viaszt. Nem egyszer látok olyan kövér/duci nőt aki pl.za p..sákat megszégyenítő flegmasággal éli ki magát.

Nem akarom bántani az itt felszólaltakat se, de pl azok is olyanok. iPhone, műköröm, műszempilla szoli aztán elhiszik hogy top10 nők a földön és emiatt ilyen stílussal is járnak sokan.

Tisztelet a kivételnek persze

2017. aug. 19. 22:12
 17/27 anonim ***** válasza:
85%
16-os, de mindenkinek joga van flegmának lenni. Nem úgy van az, hogy a top 10-es nők és pasik lehetnek utolsó ocsmány bunkó parasztok, csak mert szépek. Mindenki lehet paraszt. Utálom ezt a "mire fel". Mert aki jól néz ki, annak több joga van törvényileg?
2017. aug. 20. 00:22
 18/27 anonim ***** válasza:

#17: Elméletileg igazad van, gyakorlatilag viszont ez nem így működik. Egy előnyös külsejű embernek a társadalom több mindent elnéz főleg az ellenkező nem. Szerintem sem sportszerű viselkedés, de ez van.

Persze ettől még valóban joga van hozzá, csak akkor ne jöjjön azzal, hogy a pasik rá sem néznek. Ahogy az autókereskedőnek is joga van egy 10 éves ütött kopott Suzukit 10 millióért meghirdetni, csak akkor ne csodálkozzon, ha senkinek nem kell.

2017. aug. 20. 10:44
 19/27 anonim ***** válasza:

Én úgy veszem észre hogy ezen az oldalon nem a duci lányok írnak ki kérdést, hogy modell alkatú pasit szeretnének (persze van sok ilyen is) hanem inkább fordított nemi felállásban,az átlagos vagy azalatti pasik rinyálnak itt hogy nem akar sportolni, nem akar tenni érte, de őt fogadja el egy bombázó úgy, ahogy van.

Nos, nemtől függetlenül mindenkinek szívből kívánok olyan párt aki szereti és elfogadja, de számomra azért egyértelmű, hogy a nők inkább maradnak egyedül ha nem találnak megfelelőt és nem itt rinyálnak. Azon felháborodni, hogy én "kedvemre szanálhatom a férfiakat" miközben arról van szó ,hogy nem kell egy olyan ember akivel nem illünk össze vérmérsékletre, célok tekintetében stb. igen béna dolog. Ha én visszautasítok egy pasit, akkor a pasi szerint azért mert ő csak átlagos. Ha alacsony, akkor azért, ha csóró akkor azért ha ez mind akkor azért. De egyvalami biztos: rajtam van 15 kg felesleg, innentől kezdve én ezt jogtalanul (!) teszem. Az tökmindegy hogy szép vagyok, diplomás, több nyelven beszélek, egzisztenciám van stb mert a nap végén én csak egy dundi nő vagyok aki válogat. Hát válogatok is. Az ilyen lelkivilágú pasikat úgy szanálom ki mint a szél.

2017. aug. 20. 11:51
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap láttam egy izmos 185 cm magas srácot egy kb 85 kilós 160 centis csajszival, nyalták falták egymást, fogdosta is a seggét, nincs ebben semmi.

Én 170 centi vagyok 85 kilóval, 26 éves nő :D és nem válogatok, de nem talál meg a szerelem.

2017. aug. 20. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!