Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apa új barátnője egy évvel fiatalabb nálam?
Amyával élek és apával két hetente találkozok.
Kiderült, hogy a barátnője egy évvel fiatalabb nálam és ráadásul vannak is közös barátaink a lánnyal!!!
Múlt héten pedig elmentünk a belvárosba a barátaimmal bulizni és a lány ott volt apával!!! Ketten buliztak!!!!
Nagyon nagyon zavar! Baromi ciki és undorító.
Apa 43 éves, a lány pedig 20.
Ém 19 vagyok.
Nagyon cikinek érzem:( nem tudom mit tegyek.:(
Már azon gondolkodtam,hogy kiverem a hisztit apának hogy ezt hpgy képzeli,milyen helyzetbe hoz emgem:(
A lányt se értem. Szép és okos,egyetemista, minek kell neki egy 23 évvel idősebb apuka?:(
Apa eléggé gazdag, de nem azért jöhetett össze vele a lámy. Mert ők is eléggé gazdagok.
Nem is érdekelne, ha a csaj nem stalkerkedne utánam a neten és számolna be apámnak,hogy éppen merre,kivel ,hol vagyok.
És nem nyáladzana a szórakozóhelyeken,ha éppen a barátaimmal vagyok és apáék is ott vannak. Múltkor láttam mit csinál.
Sorra kérte a piákat apámtól,ő meg futott,vette. Aztán mondta,hogy éhes,menjenek kajálni valami étterembe a körúton az éjjel közepén. Gondolom ott sem ő fizetett. Mégki tudja miket csinál.
Ha normális,ha nem,akkor is gáznak tartom. Más barátnőm apja miért nem ilyen hülye???
Ha ők is gazdagok, akkor persze, hogy közrejátszott apukád pénze. A gazdag lányok tartani akarják (és fogják is) az otthoni életszínvonalat - egy idő után már nem a szülők, hanem az aktuális pasi pénzeli őket.
Apukádnak talán kapuzárási pánikja van, és fiatalabbnak érzi magát attól, hogy egy húsz körüli lánnyal kettyint. Azt, hogy a dolok tartós lesz-e vagy sem, csak az idő tudja eldönteni. Minden esetre a lánnyal le kell fightolnod, hogy ne jelentgesse apudnak merre jársz és mit csinálsz, mert az nagyon gáz.
Semmit ne csodálkozz. Ilyen a világ. De nehogy azt hidd hogy régen ilyen nem volt.
Volt.
Nem nagyon van jogod beleszoli hogy kivel van, ahogy neki sem hogy Te kivel jarsz. Velemenyed ettol meg lehet es ha utalod a szitut akkor jarj mashova bulizni. Edesapadnak ne utalkozz, az csak rontana a dolgon, max mondd neki hogy ez teged zavar, ezert nem mesz oda ahol ok egyutt vannak.
A jo hirem szamodra az hogy nem fog soka tartani, talal majd a csaj egy fiatalabb penztarcat es peniszt amire csatlakozhat :)
Tudom,felfogtam.
Csak egyet nem értek. A lánynak nem fura,hogy szabadideje 90%-át egy 43 éves férfivel tölti? Mármint hol vannak a barátai? És nem ciki neki,amikor belép egy 18-20 évesek ek kitalált szórakozóhelyre apukámmal?
Mert én égnék mint a ..., az biztos.
Semmi de semmi közöd apád életéhez!
/N.
De nekik se a kérdezőjéhez, szóval teljesen nyugodtan megszakíthatja a kapcsolatot ezzel a remek "sugar daddy"-vel és a ribijével is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!