Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van közöttetek, aki szándékosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közöttetek, aki szándékosan kövérre hizlalja a párját, vagy legalább eljátszott már a gondolattal?

Figyelt kérdés

Én egyre gyakrabban fantáziálok arról, hogy milyen jó lenne, ha a barátnőm jó alaposan meghízna. Két év alatt így felszedett mellettem tíz kilót (164 centihez most 68 kiló), de én szeretném, ha meg jobban kigömbölyödne, és neki sincsen ellenére az ötlet. Hogyan érdemes belefogni szerintetek? Mivel kényeztessem, hogy szépen hízzon, de ne legyen rosszul?

Ha kapok húsz értékelhető választ, felteszek a páromról egy-egy előtte (58 kiló) és utána (68 kiló) fotót. Mielőtt bárki elkezdene hisztizni: tud róla, ő maga választotta ki a fotókat. :-)

2017. aug. 17. 09:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
Halmozd el édességgel napi többször, de főleg az esti órákban. Vidd el gyorskajáldába, főzz neki sok tésztát. 1 év alatt simán felkaphat így még 10 kilót.
2017. aug. 17. 10:22
 12/33 anonim ***** válasza:

5 dl ivójoghurt, 1 ek rozsliszt, 2 ek fehérliszt napi kétszer + b vitamin komplex kaja mellé. Ez akkor is zsírosítja, ha sportol mellé.

31/f

2017. aug. 17. 10:44
 13/33 anonim ***** válasza:
35%
Én is így vagyok, valahogy nagyon begerjeszt a vastag comb meg a poci (mármint a háj). Komolyan :D 19l
2017. aug. 17. 10:58
 14/33 anonim ***** válasza:
59%
Ez undorító. Az ilyen pasival szakítanék, de legalább lenne miket mesélni másoknak, milyen beteg állattal voltam együtt XD
2017. aug. 17. 12:12
 15/33 anonim ***** válasza:
54%
Igen, a nagyanyám hízlalja nagyapám. Bár lassan meg is öli ezzel, mert egy cukorbeteg, köszvényes bácsiról van szó.
2017. aug. 17. 14:13
 16/33 anonim ***** válasza:
Nagyon jó étvágyat csinál, hízlal, de egészséges a béres csepp és a csalán tea. Legalább egészséges ételeket egyen, de mondjuk estére. Szerintem beteg ötlet, de ti tudjátok. Szerintem most még okés a súlya, de erre már nem kéne pakolni....
2017. aug. 17. 14:18
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Én egy férfit szeretnék felhízlalni :P
2017. aug. 17. 20:54
 18/33 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm mamája és anyja is szeretne felhízlalni engem xD

Nem mintha nekik kellene tetszenem.

Más kérdés, hogy én is szeretnék hízni....

176 cm 54 kg

Barátnőm 165 cm 45 kg.

2017. aug. 18. 05:57
 19/33 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá igyon sok sok tejszint
2017. aug. 18. 07:57
 20/33 anonim ***** válasza:

Sok kenyér, tészta, pizza, csoki, üdítő.

Na, megkapjuk a képeket?

2017. aug. 18. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!