Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hogyan reagálnátok arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan reagálnátok arra, ha egy férfi, nem szándékosan, megütne titeket?

Figyelt kérdés

Egy idegen férfiról lenne szó, akihez hozzáértek valahogy, ő pedig reflexszerűen megüt titeket.

Sajnálatot mutatna az eset után.

2017. márc. 5. 10:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
44%
Nem mennék többet a közelébe. Nyilvánvaló, hogy elmebeteg szerencsétlen.
2017. márc. 5. 10:47
 2/21 A kérdező kommentje:
Két opció van, ha megijedsz: Támadsz, vagy menekülsz. Ez ösztönösen jön.
2017. márc. 5. 10:52
 3/21 A kérdező kommentje:
Elmebetegség esetében, szándékos támadásról lenne szó, ami mögött, semmi együttérzés nincs.
2017. márc. 5. 10:54
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik fiú barátomat hátulról megijesztettem, ő meg reflexből hasba vágott a könyökével, de nem tudta hogy én vagyok. Aztán hátra nézett és szegény egyfolytában bocsánatot kért amiért megütött. Nem csináltam belőle nagy ügyet, az én hibám volt, meg nem is fájt annyira.

Viszont ha mondjuk a buszon, vagy metrón a tömeg miatt hozzá érnék valakihez, ő meg megütne, akkor azt nem venném jó néven. De ha tényleg nagyon sajnálná, és csak reflexből teszi,akkor megbocsájtanám.

2017. márc. 5. 10:57
 5/21 anonim ***** válasza:
24%

Itt a "hozzáértek valahogy"-on van a hangsúly. Ez mit jelent? Azért azt meredek,hogy rögtön reflexszerűen üt.

Főleg egy nőt megütni...hát mit mondjak?Eléggé ki kellene magyaráznia a történteket.

2017. márc. 5. 11:08
 6/21 A kérdező kommentje:
Hozzáértek, úgy, hogy megijed.
2017. márc. 5. 11:10
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat, azert pl. hozzam eleg sokan hozzam ernek veletlen a metron pl. megse kezdek elrohanni vagy csapom allba az illetot reflexbol, merthogy en megijedtem... ha valakibol egy erintes ilyen foku ijedelmet valt ki, akkor ott igenis valami problema van az illeto fejeben.
2017. márc. 5. 11:11
 8/21 anonim ***** válasza:
80%

Egyszer a párom hátulról rám ugrott úgy, hogy azt sem tudtam, hogy ott van. Reflexből fordultam ki, és kvázi eldobtam őt, csúnyán nyekkent a földön.

Ennek ellenére, sem elmebetegnek nem gondolt utána, se nem haragudott, ő is belátta, hogy ez rossz vicc volt, és mivel váratlanul ért, nem is tudatos volt a reakcióm, gyakorlatilag a reflexeim gyorsabbak voltak, mint a gondolkodásom.

Nem is értem, mit lehet ezen ennyit rágódni, ez azért nem az a szituáció, hogy a vita hevében lenyomsz egyet.

2017. márc. 5. 11:16
 9/21 Noblesse Oblige ***** válasza:
Így jártam. Mennék tovább.
2017. márc. 5. 11:24
 10/21 anonim ***** válasza:

Megertelek. Mma-n bennunk is kialakitottak a visszatamadas reflexet. En is utok,ha tamadasnak erzekelek vmit. Osztonosen.

Megertenelek es megkerdeznem,milyen kutdosportra jarsz. Esetleg elhivnalak a csoportunkba.

:)

N

2017. márc. 5. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!