Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, hogyan reagálnátok arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan reagálnátok arra, ha egy férfi, nem szándékosan, megütne titeket?

Figyelt kérdés

Egy idegen férfiról lenne szó, akihez hozzáértek valahogy, ő pedig reflexszerűen megüt titeket.

Sajnálatot mutatna az eset után.

2017. márc. 5. 10:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%

Elmondanék jó pár keresetlen szót, és azzal, hogy kezeltesse magát, tanuljon meg uralkodni az érzelmein.

Nem ütögethetsz meg ismeretlen, csak azért, mert te egy félős nyuszi vagy.

És mi van, ha az illető egy férfi és visszakézből kapnál egy taslit emiatt?

2017. márc. 5. 11:43
 12/21 Sunshinedoll ***** válasza:
49%
Nyilván egy agresszív idióta, ha neki az a reflex, hogy pofánb-sz valakit, aki csak hozzáér :D Tökön rúgnám. Persze reflexszerűen, véletlenül, és sajnálatot is mutatnék, azt hiszem.
2017. márc. 5. 12:08
 13/21 aperitif ***** válasza:
100%

Ha egy idegen férfi reflexből megüt, mert mondjuk egy hirtelen fékezéstől nekiestem a buszon, akkor azt mindenképp zokon venném, de mivel idegen, és soha többé nem fogunk találkozni, így ennyiben is maradna a dolog.

Ha mondjuk leüt, vagy törik valamim, akkor nem biztos, hogy ennyiben hagynám.

Egyébként vigyázni kell az ilyen jópofa viccekkel. Velem megtörtént, hogy a piacon nézelődve valaki hátulról megfogta a válltáskám szíját. Egyértelműnek tűnt, hogy el akarja lopni a táskámat, ezért a másik kezemben lévő szatyorral, fordulásból képen csaptam. A férjem volt...

2017. márc. 5. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Reflexválasz. Működik az önvédelme.

Én speciel megkérdezném tőle, hogy miért/mitől érzi magát veszélyben?

2017. márc. 5. 12:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Kerdezo,aki nem jar verekedni rendszeresen,az soha nem fogja megerteni ezt a szituaciot.

Nem vagy agressziv.

N

2017. márc. 5. 13:35
 16/21 anonim ***** válasza:

Jó lenne ha a kérdező definiálná a "hozzáértek valahogy" fogalmát.

Természetesen más, ha valakit csak megérintesz és rögtön kiüt, és más az, amit én is mondtam, hogy gyakorlatilag viccnek szánta, de ráugrott a hátamra úgy, hogy azt sem tudtam, hogy a közelemben van.

2017. márc. 5. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:
9%
Én is akarok küzdősportra járni, de ha ez azzal jár, hogy eddigi normális szituációkban ideggyenge rambóként viselkedem, inkább hanyagolom.
2017. márc. 5. 13:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

17-es: a küzdősport nem azt jelenti, hogy kiütsz valakit mert meglökött a metrón (aki ezt tette és ezzel érvel az valóban egy idegbeteg).

De lehetnek olyan szituációk, amikor akkor is reagál a tested, ha egyébként utólag nézve nem veszélyes a helyzet. (pl mikor valaki hátulról megragad, vagy hirtelen befogja a szemed... ezek azért rossz viccek midnig, mert sokféle reakciót válthatnak ki, túlreagálhatja az illető, megijedhet, behisztizhet, vagy akár üthet is)

2017. márc. 5. 14:02
 19/21 anonim ***** válasza:

A nem szándékos ütésről nagyjából ez jut az eszembe:

[link]

:D

2017. márc. 5. 15:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha azért ütsz, mert hozzádér, elég labilis idegrendszerre vall.

Én akkor ütök reflexből, ha pl. megragadja a vállam, mert az "durvább", és bármi lehet belőle.

2017. márc. 6. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!