Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van közöttetek, aki szándékosan kövérre hizlalja a párját, vagy legalább eljátszott már a gondolattal?
Én egyre gyakrabban fantáziálok arról, hogy milyen jó lenne, ha a barátnőm jó alaposan meghízna. Két év alatt így felszedett mellettem tíz kilót (164 centihez most 68 kiló), de én szeretném, ha meg jobban kigömbölyödne, és neki sincsen ellenére az ötlet. Hogyan érdemes belefogni szerintetek? Mivel kényeztessem, hogy szépen hízzon, de ne legyen rosszul?
Ha kapok húsz értékelhető választ, felteszek a páromról egy-egy előtte (58 kiló) és utána (68 kiló) fotót. Mielőtt bárki elkezdene hisztizni: tud róla, ő maga választotta ki a fotókat. :-)
Úgy beszélsz mintha egy malacot vettél volna a vásárban :D
Etesd csokival cukorral misem egyszerűbb? Tészta meg minden amitől jól felszalad a vércukor. De vigyázz mert hosszútávon nagyon megsínyli. Sok sikert ! :D ez hihetetlen.
Én nem vagyok nagy híve a szándékos hízlalásnak, szeretem "készen kapni" a duci lányokat. :)
Bár előző barátnőm is felszedett kb. 8-10 kilót amíg mellettem volt, és le nem tudom írni, mennyivel jobb lett az egyébként is iszonyatosan jó szex vele.
...lefogyasztod.
És akkor még nem beszéltünkna ruhatáráról. Az összes bugyit, nacit, blúzt, pólót, melltartót, pulcsit, kabátot fél évente lecserélitek?
Nem értem ezt.. Azt már leírták előttem is, hogy ez elég beteg és egészségtelen, de mi az hogy nem tudjátok, hogy hogy kell hízni? Egyen sok csipszt meg tésztát és ne sportoljon...
Szerintem ne csináljátok ezt. Hosszútávon nincs semmi pozitív kimenetele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!