Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van közöttetek, aki szándékosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közöttetek, aki szándékosan kövérre hizlalja a párját, vagy legalább eljátszott már a gondolattal?

Figyelt kérdés

Én egyre gyakrabban fantáziálok arról, hogy milyen jó lenne, ha a barátnőm jó alaposan meghízna. Két év alatt így felszedett mellettem tíz kilót (164 centihez most 68 kiló), de én szeretném, ha meg jobban kigömbölyödne, és neki sincsen ellenére az ötlet. Hogyan érdemes belefogni szerintetek? Mivel kényeztessem, hogy szépen hízzon, de ne legyen rosszul?

Ha kapok húsz értékelhető választ, felteszek a páromról egy-egy előtte (58 kiló) és utána (68 kiló) fotót. Mielőtt bárki elkezdene hisztizni: tud róla, ő maga választotta ki a fotókat. :-)

2017. aug. 17. 09:46
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
41%
Itt inkább mindenki csak fogyasztaná lefelé, azt is minél gyorsabban...
2017. aug. 17. 09:51
 2/33 anonim ***** válasza:
62%

Úgy beszélsz mintha egy malacot vettél volna a vásárban :D

Etesd csokival cukorral misem egyszerűbb? Tészta meg minden amitől jól felszalad a vércukor. De vigyázz mert hosszútávon nagyon megsínyli. Sok sikert ! :D ez hihetetlen.

2017. aug. 17. 09:55
 3/33 anonim ***** válasza:
51%
Betegek vagytok de nagyon. Mint ha tényleg malacod lenne és nem barátnőd. Nem is tudom melyikőtök a hülyébb...
2017. aug. 17. 10:05
 4/33 anonim ***** válasza:
62%
Igen, neked malacod van, de most nem a szerencsére gondolok...
2017. aug. 17. 10:10
 5/33 anonim ***** válasza:
51%

Én nem vagyok nagy híve a szándékos hízlalásnak, szeretem "készen kapni" a duci lányokat. :)

Bár előző barátnőm is felszedett kb. 8-10 kilót amíg mellettem volt, és le nem tudom írni, mennyivel jobb lett az egyébként is iszonyatosan jó szex vele.

2017. aug. 17. 10:12
 6/33 anonim ***** válasza:
34%
Ja, és arra gondoltál, hogy ez hogyan hat majd ki az egészségére...sőt még a szexuális életetekre sem lesz jó hatással? Akkor majd lefogyadztod
2017. aug. 17. 10:12
 7/33 anonim ***** válasza:
5%

...lefogyasztod.

És akkor még nem beszéltünkna ruhatáráról. Az összes bugyit, nacit, blúzt, pólót, melltartót, pulcsit, kabátot fél évente lecserélitek?

2017. aug. 17. 10:14
 8/33 anonim ***** válasza:
10%

Nem értem ezt.. Azt már leírták előttem is, hogy ez elég beteg és egészségtelen, de mi az hogy nem tudjátok, hogy hogy kell hízni? Egyen sok csipszt meg tésztát és ne sportoljon...

Szerintem ne csináljátok ezt. Hosszútávon nincs semmi pozitív kimenetele.

2017. aug. 17. 10:17
 9/33 anonim ***** válasza:
Ja bepöccenek, hamar meglesz a húsz;-)...de miért kell neked 20 érzékelhető válasz, hogy feltedd a képeket. Ha tökös vagx, felrakod anélkül. Ez milyen hülyeség? Aztán mi az " értékelhető", mitől függ?
 10/33 anonim ***** válasza:
44%
És karácsonykor majd levágod, vagy mi a terv?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!