Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon maga alatt van, az kihat az egészségre is?
Figyelt kérdés
szomorú, rossz kedvű, szerelmi bánat stb, és emiatt valaki beteg lesz. van ilyen?2010. máj. 24. 15:56
1/8 anonim válasza:
van, úgyhogy ha te is ilyenben vagy akkor szedd össze magad! :)
3/8 A kérdező kommentje:
megpróbálom, csak nem könnyű
2010. máj. 24. 16:05
4/8 anonim válasza:
Van ilyen. Amikor depressziós voltam, sok egészségügyi problémám is volt.:(
6/8 anonim válasza:
igen. sőt, bele is lehet betegedni. én annyira összezavarodtam egyszer annyira szar volt a szitu, szerelmi dolog, hogy bele is betegedtem, hideg rázott remegtem aztán rosszul is lettem hánytam lázam lett és 3 nap alatt gyógyultam meg úgy hogy egészségi látható tünetek nem voltak, csak az érzéseim kavarogtak tovább. amúgy, könnyen lehet hogy bennem volt a betegség, de nem jött elő addig, csak a sressz idegesség miatt legyengültem hirtelen és azér le is támadott amit addig levert az immunrendszerem.
7/8 anonim válasza:
A testi betegségek 75%-át lelki bajok okozzák!
8/8 anonim válasza:
lehet valóság alapja feszt beteg vagyok és nagyon magányos :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!