Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már hogy egy régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már hogy egy régi szerelem még sok év elmúltával is kihat rátok?

Figyelt kérdés
17 éves voltam, mikor szerelmes voltam egy nálam 12 évvel idősebb pasiba. Az érzés kölcsönös volt és mindent elsöprő szerelm volt mindekettőnk részéről, mégis vége lett. Ennek már lassan 10 éve. Évek óta nem beszéltem vele, nem is láttam, azóta férjhez mentem és boldogan élek. Az éjjel mégis vele álmodtam és teljesen felkavart még most sem tudok magamhoz térni, és magamban újra átélem azt a pár hónapot percről percre. Éreztetek már ilyet?
2009. júl. 10. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 16 éves voltam, amikor először lettem szerelmes. Ez a kapcsolat nagyon rövid ideig tartoot, mert elköltöztem a városból. Most 22 éves vagyok. 6 éve nem láttam a lányt, de még mindig van, hogy gondolok rá és szerintem még nagyon sokáig hatással lesz a párkapcsolataimra. Furcsa dolog, de lehet, hogy elszalasztottam a nagy ő-t, bár mondjuk még elég fiatal voltam akkor.
2009. júl. 10. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Na én is pont ezen agyaltam ma, hogy lehet, hogy ő volt a nagy Ő, és persze egész nap szaladgálnak a gondolatok a fejemben, hogy mi lett volna ha...
2009. júl. 10. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Én most is így vagyok.:S Szerelmes vagyok a mostani barátomba, imádom, meg minden, mégis gyakran eszembe jut az a srác, akibe 2 éve zúgtam bele, de nagyon... Ő volt életem eddigi legnagyobb szerelme, és érzem, hogy még mindig érzek iránta valamit. Úgy volt, hogy össze is jövünk, de aztán mégsem. Jól összevesztünk, és azóta úgy teszünk, mintha semmi sem történt volna (köztünk)-mintha nem is ismertük volna egymást. Az a legnagyobb gáz, hogy a barátom egyik legjobb haverja, és a barátom nem is tud róla, hogy majdnem volt köztünk valami. Mikor a barátommal vagyok, és összefutunk a sráccal (akivel majdnem összejöttem) úgy érzem, hogy szikrázik köztünk a levegő, de én nem akarok tőle semmit, mert beláttam, hogy mekkora köcsög... sajnos még így is érzek iránta valamit, pedig nem kéne. Remélem a barátom majd segít elfelejteni.
2009. júl. 10. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne rágódj ezen, mert fölösleges. Említetted, hogy férjed van. Gondolom szereted őt és ha el is szalajtottad a "nagy Ő"-t (ami nem is biztos) akkor sem dől össze a világ. Lehetsz boldog a férjeddel is.
2009. júl. 10. 15:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen nagyon boldog vagyok a férjemmel, valószinű nem mentem volna volna hozzá, ha nem szeretem, és egy csodálatos egy éves kicsilány szülei vagyunk.

Remélem holnapra mást fogok álmodni, mert már elég a sok agyalásból! :))

2009. júl. 10. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
persze nem szabad egy álom miatt felrúgni az életed.. az álmoknak amúgy sem szó szerinti jelentésük van
2009. júl. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!