Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időközönként lehet egészségre "ártalmatlanul" 72 órásat bevenni?
Egyszer vettem egyet elővigyázatosságból hogy mindig legyen arra az volt írva, hogy egy évben max 2 és azok közt is legalább fél év teljen el, mert iszonyú káros. Szerencsére nem kellett használnom.
20L
Hát..jobb egy 72 órás, mint egy abortusz vagy egy gyerek. Viszont rendkívül káros lehet, ha valaki sűrűn használja. Olyan gyakran nem szakadhat ki elvileg az óvszer, hogy probléma legyen ebből vagy akkor jobb minőségűt kell venni.
Amúgy én a fogamzásgátló tablettát tudom ajánlani vagy az óvszer mellé a pharmatex cuccok (hüvelytabletta, gél stb.)
Ahogy írtad évente 2-nél többet nem szabad beszedni, mert nagyon káros a szervezetre (tapasztalat). Amikor én bevettem egyet, mert elszaladt az óvszer, utána a menstruációm teljesen felborult. Azelőtt mindig pontosan 28. napon délután jött meg, de miután bevettem az a gyógyszert, volt hogy 35-40. napra jött meg, volt hogy kimaradt 2 hónap.
Később elmentem nődokihoz, ő fogamzásgátlót ajánlotta. Csak az állította vissza menstruációmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!