Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet érezni, ha kiszakadt a gumi? 1 aktus alatt milyen időközönként kell cserélni a gumit? Milyen gumit érdemes venni ami jó a kb.4-4,5 cm átmérőjű (kis makkal) farkincára?
Tegnap kiszakadt az a fránya durex és semmit nem vettünk észre az egészből, csak akkor, amikor már kivette és üres volt a gumi, mert az összes cucc belém került... Csak találgatni tudunk, miért szakadhatott el. Sajna többször összemegy szex közben, gyanítom levegő kerülhetett a gumiba. Túl hosszú volt az aktus (1 óra) és hiába a síkosító, volt, hogy száraz voltam, gondolom ez is közrejátszott. Érdekelne, ha így elhúzódik az aktus, mennyi idő után érdemes kicserélni a gumit? Mondjuk fél óránként?
Milyen gumit érdemes venni, ami van akkora, mint a durex? Én a masculant szeretem, mert jó az illata, mert van rajta rendesen síkosító (nem úgy, mint a durexen, amiről az összes síkosító lejön, mire felhúzza), mert sosem szakadt még, de sajna az őt szorítja, csak a durexet érzi kényelmesnek. Esetleg milyen van még, ami jó lehet rá? Én nem bízom a durexben, mindig arról hallani, hogy szakad és most már meg is tapasztaltuk...
Használtunk mi nyálat és síkosítót is... Nem is keveset...
Amúgy gyógyszert szedek, de mint tudjuk, gumival az is biztonságosabb és véd a fertőzésektől.
csak előzö kommentjéhez : szerintem a lifestyle a legjobb.
a durex nálunk elveszti hamar a síkosságát és hamarabb szakad(ha szakad!)
gumit nem kell cserélni egy aktus közben , csak ha egyszer beléd élvezett és utána jön még egy mehet,akkor feltétlen cserélni kell.
a durexet tényleg nem ajánlom.
a lifestyle talán az egyik legdrágább de elég biztonságos.
érdemes kiprobálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!