Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok neki? Nagyon szégyellem magam.
Tegnap este barátnőm, akivel 1 éve vagyunk együtt, találkozott egy volt osztálytársával, egy fiúval.
Én meg a haverokkal mentem sörözni.
Szoktunk külön programokat csinálni, persze több a közös.
Eddig soha nem volt gond ezzel, de tegnap a haverjaim mikor megtudták, hogy a barátnőm egy fiúval van, egész este ezzel ugrattak, vagy inkább húzták az agyamat, hogy biztos megcsal, most épp csókolóznak, már dugnak, stb.
Ez olyan jól sikerült, hogy teljesen elborult az agyam.
Először odamentem ahhoz a pub-hoz, ahol barátnőmék voltak (mondta, hogy hová mennek) és messziről lestem őket, hogy mit csinálnak (kint ültek a teraszon).
Az égvilágon semmi nem volt azon kívül, hogy beszélgettek, még csak túl közel sem ültek egymáshoz.
De nekem ez nem volt elég és ráírtam, válaszolt is, hogy mindjárt megy haza.
Kérdeztem, hogy menjek-e érte és kísérjem-e haza (még nem költöztünk össze), de ő azt mondta, hogy nem kell, mert a fiú autóval van és hazaviszi.
Na, ekkor durrant el az agyam, hogy biztos fölmegy majd hozzá a srác és szexelnek, ezért taxiba ültem és elmentem a barátnőm lakásához.
Ott vártam a háztól nem messze, elbújva, amíg haza nem értek.
Fél órán belül meg is érkeztek, a srác épp hogy megállt a ház előtt, a barátnőm már szállt is ki az autóból és ment föl, természetesen egyedül.
Szóval még "csak" búcsú csók sem volt, vagy hosszas beszélgetés az autóban.
Én meg annyira elszégyelltem magamat, egy utolsó senkinek éreztem magamat, hogy leskelődtem a barátnőm után, hogy nem bíztam meg benne, amikor ő soha nem adott rá okot.
Megjegyzem, hogy nem vagyok féltékeny típus, mióta együtt vagyunk nem volt semmi ilyesmi.
Megbízunk egymásban, én is eljárok külön haverokkal, sőt van egy-két lánybarátom, velük is szoktam havi szinten találkozni, ő is szokott barátnőzni, ill. fiú barátokkal találkozni.
Nagyon nagy h.u.lyeséget csináltam, tudom, nem kellett volna, nagyon bánom.
Olyan lelkiismeret furdalásom van, de nem merem elmondani neki.
A mi kapcsolatunk (is) a szereteten és a bizalmon alapul, ha elmondom neki, hogy megingott a bizalmam, akkor meginoghat az ő részéről is - ettől félek.
Meg attól, hogy az előző barátjával pont a féltékenysége miatt szakított és velem is megtenné.
25F, 24N
Inkább azon gondolkozz el, miért ennyire retardált emberek a "barátaid".
És ezen felül meg r0hadtul szégyelld el magad szerintem. Jobb, ha nem mondod el, inkább vond le a tanulságot és bízz meg benne végre.
egyébként a te dolgod, hogy leállítsd őket - ő nincs ott, hogy megvédje magát. ugyanúgy van ez, mint a szülőkkel.
annyiféleképpen le lehet reagálni. pl. azt mondom nekik, hogy jól, van, megnézem, mit csinál, de ha rájövök, hogy semmi nem történt, akkor innentől egy büdös szót se szóljatok.
N
Szerintem ne mondd el neki. Nem örülne neki, hogy nem bízol meg benne, és ez kárt tehetne a kapcsolatotokban. Ráadásul nem csináltál semmi olyasmit, amivel ártottál volna neki, nem verted át, nem hazudtál neki, nem csaltad meg, tehát nincs mit bevallani, csak simán hülye voltál és befolyásolható, amit be lehet tudni annak, hogy fiatal vagy, éretlen és tapasztalatlan, de remélhetőleg tanultál belőle, úgyhogy sztori lezárva.
És legalább megbizonyosodtál róla a saját szemeddel, hogy a csajod hűséges.
Haverokat írtam, mert ők tényleg nem a barátaim, vannak barátaim, de ez egy másik társaság, akikkel évente párszor összejövünk. Asszem én most voltam utoljára.
13.:
Neked elgurult a gyógyszered vagy fordítva vetted be?
Azért ez messze van a qrvázástól, a "poénkodások" elbizonytalanítottak és csináltam egy h.u.lyeséget, hogy megnyugtassam magamat.
Ez messze nem egyenlő azzal, hogy megcsaljam őt, akkor sem tenném, ha tegnap lebukott volna (az igaz, hogy összetört volna a szívem, de nem egy qrvával vigasztalódnék).
És elárulod, hogy ilyen szar haverokra mi szükséged van?
Érdekes, páromék soha nem ugratják még csak hasonlóval sem egymást, pedig nagy trollok. :)
Egyébként, ha a barátnd lennék és ezt megtudnám, elhagynálak.
1. mert rohadt befolyásolható vagy
2. mert nem bízol bennem, holott nem adtam rá okot
3. mert kémkedsz utánam, és ez megijesztene
17, szerintem jó kapcsolatban ezt is el lehetne simítani. pl. azt is mondhatja a kérdező, hogy nem tudom, mi volt velem, bepörögtem, és ugrattak is. ne haragudj, ez volt az utolsó, és ők se mernek beszólni többet.
a nem túl támadó féltékenység aranyos is lehet, vagy szívet melengető. ennek ellenére nem javaslom a konfliktuskirobbantást, HA MÁR MAGADBAN FELDOLGOZTAD. ha később mégis kiderülne, elmondhatod ugyanezt, és azt, hogy nem akartál veszekedést olyasmi miatt, ami már nem téma, és megbízol benne, és milyen jó volt ezt látni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!