Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmondanátok neki? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok neki? Nagyon szégyellem magam.

Figyelt kérdés

Tegnap este barátnőm, akivel 1 éve vagyunk együtt, találkozott egy volt osztálytársával, egy fiúval.

Én meg a haverokkal mentem sörözni.

Szoktunk külön programokat csinálni, persze több a közös.

Eddig soha nem volt gond ezzel, de tegnap a haverjaim mikor megtudták, hogy a barátnőm egy fiúval van, egész este ezzel ugrattak, vagy inkább húzták az agyamat, hogy biztos megcsal, most épp csókolóznak, már dugnak, stb.

Ez olyan jól sikerült, hogy teljesen elborult az agyam.

Először odamentem ahhoz a pub-hoz, ahol barátnőmék voltak (mondta, hogy hová mennek) és messziről lestem őket, hogy mit csinálnak (kint ültek a teraszon).

Az égvilágon semmi nem volt azon kívül, hogy beszélgettek, még csak túl közel sem ültek egymáshoz.

De nekem ez nem volt elég és ráírtam, válaszolt is, hogy mindjárt megy haza.

Kérdeztem, hogy menjek-e érte és kísérjem-e haza (még nem költöztünk össze), de ő azt mondta, hogy nem kell, mert a fiú autóval van és hazaviszi.

Na, ekkor durrant el az agyam, hogy biztos fölmegy majd hozzá a srác és szexelnek, ezért taxiba ültem és elmentem a barátnőm lakásához.

Ott vártam a háztól nem messze, elbújva, amíg haza nem értek.

Fél órán belül meg is érkeztek, a srác épp hogy megállt a ház előtt, a barátnőm már szállt is ki az autóból és ment föl, természetesen egyedül.

Szóval még "csak" búcsú csók sem volt, vagy hosszas beszélgetés az autóban.

Én meg annyira elszégyelltem magamat, egy utolsó senkinek éreztem magamat, hogy leskelődtem a barátnőm után, hogy nem bíztam meg benne, amikor ő soha nem adott rá okot.

Megjegyzem, hogy nem vagyok féltékeny típus, mióta együtt vagyunk nem volt semmi ilyesmi.

Megbízunk egymásban, én is eljárok külön haverokkal, sőt van egy-két lánybarátom, velük is szoktam havi szinten találkozni, ő is szokott barátnőzni, ill. fiú barátokkal találkozni.

Nagyon nagy h.u.lyeséget csináltam, tudom, nem kellett volna, nagyon bánom.

Olyan lelkiismeret furdalásom van, de nem merem elmondani neki.

A mi kapcsolatunk (is) a szereteten és a bizalmon alapul, ha elmondom neki, hogy megingott a bizalmam, akkor meginoghat az ő részéről is - ettől félek.

Meg attól, hogy az előző barátjával pont a féltékenysége miatt szakított és velem is megtenné.

25F, 24N

2017. aug. 12. 10:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem kell elmondanod. Végül is nem hazudsz neki attól, hogy nem tud róla. Ellenben most már talán megbízhatsz benne egy kicsit jobban, megnyugvást adhat.

Tudod, még ha a másik be is próbálkozik, ahhoz kettő kell...

2017. aug. 12. 10:29
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Minek ezt elmondani? A haverok hatással voltak rád, máskor ezt ne hagyd. Akkor lett volna ciki, ha jelenetet rendeztél volna. Így hogy nem vett észre, te is láttad nem történt semmi, nyugiba dőlj hátra. A te bizalmadat erősíti, neki meg nem kell erről tudnia, mert előre nem visz, maximum lesz egy vitátok teljesen feleslegesen. Legközelebb ha szívatnak a haverok, akkor ne vedd fel.
2017. aug. 12. 10:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Megtetted,megbántad,felejtsd el.Nem látott meg.Többet ne csinálj ilyet,ne feszkózz rajta.
2017. aug. 12. 10:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ciki, nem kell elmondanod, de ne csináld.
2017. aug. 12. 10:54
 5/17 anonim ***** válasza:
75%

én meg azt mondom, jobb félni mint megijedni.

most legalább megtudtad az "igazságot" :)

2017. aug. 12. 11:00
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Nálam ez a telefon átnézéssel egyenlő. Tudni akarom, ha a barátom ilyeneket gondol rólam, vagy ilyen könnyen befolyásolható. Akkor qrvázni is el lehet vinni például.
2017. aug. 12. 11:10
 7/17 anonim ***** válasza:
36%
Így legalább megláttad, hogy a nőd abból a néhány százalékból van akik nem csalják meg a párjukat. Legyél büszke a nődre, vigyél neki virágot, az ilyen megérdemli, a többi nem.
2017. aug. 12. 11:29
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Ez nagyon szánalmas, én futnék tőled az biztos. A magabiztos határozott férfiakat szeretem, süt rólad az önbizalomhiány.
2017. aug. 12. 11:33
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
egyetértek az első válaszolókkal. örülj, jó dolgot tudtál meg, és nem szükséges tovább nyomoznod. a haveroknak meg mondd meg, hogy állítsák le magukat. nem magyarázkodj, ne mentegesd a nőd. nem biztos, de az is lehet, hogy irigyek rád.
2017. aug. 12. 11:37
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

6.:

Megértem, hogy így gondolod, de azért ezt ne keverjük a qrvázással.

8.:

Ebből a sztoriból én is ezt gondolnám magamról, de hidd el, nem vagyok önbizalomhiányos, sőt.

Volt olyan barátnőm, akinek az nem tetszett, hogy egyáltalán nem voltam féltékeny.

Nem tudom mi lelt tegnap, a sok pia, a sok beszólás, nem tudom.

Egész este ment a haverok részéről, volt valami téma, mire az egyikük bedobta, hogy "vajon a Petra már lesz0pta a csávót?", nagy röhögés, kontrázások, aztán következő beszédtéma, negyed-fél óra múlva újabb megjegyzés valakitől ("szerintem a csávó már biztos beleélvezett" és hasonlók).

2017. aug. 12. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!