Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni?

Mi nem tudhatjuk, hogy mi történt ott.
Viszont megnézheted milyen állapotban vannak a képen, mennyire közel egymáshoz, összebújnak-e, hogy pózolnak. Ezek árulkodóak lehetnek, de még nem bizonyiték semmire.
1# Mi történt?
2# Semmi különös nincs a képen...nem ölelkeznek, csak egymás mellett állnak.

Ha a kémiát fogja a film és van köztük a képen, akkor biza van okod aggódni D:
31/f

"Semmi különös nincs a képen...nem ölelkeznek, csak egymás mellett állnak."
Szóval, akkor ezek szerint nem lehet jó viszonyban a munkatársaival, hanem muszáj neki haragban búvalb..szottan lenni velük.
Jaj, de gyerek vagy, édes istenem.
Neked vannak munkatársaid? Te állandóan rosszban vagy velük.
Képzeld, attól, hogy ő jól érzi magát a munkatársaival, mert jó a munkakörnyezet, oldottan tudnak egymással lenni, az még nem ok arra, hogy kételkedj benne és a hűségében.
Én is szoktam dicsekedni a páromnak, hogy milyen jól elvagyok a férfi munkatársaimmal, meg a csajokkal is.
Örül neki, hogy olyan közegben dolgozhatok, ahol boldog vagyok, mindenki szeret és jól elvagyunk egymással.
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
A féltékenység rólad szól, és nem a másikról.
Milyen a kapcsolatotok? Mindig őszintén tudtok bármiről beszélgetni bármikor?
Ahelyett, hogy örülnél, hogy milyen jól szórakozott a párod, te bedurcizol és hisztizel. Irigy vagy arra, hogy ő tud szórakozni a munkatársaival és jó a viszonyuk egymással?
Nem durciztam be is foleg nem hisztizek ezen, mert nem vadoltam meg semmivel...csak egy szimpla kerdest tettem fel.
Azert is lehetek feltekeny, mert amikor egyutt vagyunk folytom a telefonjat nyomkodja...jatszik. A kollegai koreben gondolom ez gaz lenne, ott nem csinalja.
Nekem igazabol 90%-ban csak ezt a lanyt emlegeti.

Szóval most arra vagy féltékeny hogy a telefonján játszik??? :D
No comment kislány. :D
Inkább röhögök egyet. :P :D
Miért nem vele beszéled meg a problémádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!