Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni?
Ismerkedek egy 27 éves fiúval, a volt barátnője 28 éves sztriptíz táncos csaj, 3-4 hónapig jártak, a csaj miatt mert munka után mindig megváltozott, Már viszonylag hónapok óta vége van, de szexre össze járnak.
Ma felhívtam a srácot, de közölte xy-nál van, szerintetek van okom féltékenynek lenni??
Igazság az hogy baromi rosszul esik...
23L
Ha eddig nem voltál féltékeny...
Abban biztos lehetsz, hogy nem Monopolyzni ment át hozzá. Na, nem azt mondom, hogy rossz társasjáték (mert jó), de érted, hogy mire gondolok. ;)
"Már viszonylag hónapok óta vége van, de szexre össze járnak." Most akkor mi van? Lehet, hogy én nem értem a kérdést, de az is lehet, hogy neked esett le eléggé későn a tantusz.
Ti nők vagy mik vagytok ti egyre hülyébbek vagytok...
átmegy szexelni máshoz és te vele akarsz összejönni?
Itt veled van a gond leány mert a pasi csak dugni járna hozzád is meg az exéhez is..
NEKED mi okod a féltékenységre?
A nőjének több oka volna rá.
Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot, vagy hát gyere velem összejárni egy kis szexre, és figyeld csak, hogy reagál majd a lovag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!